Sestupová tajenka stále nerozluštěna

0

Komu zůstane v rukou Černý Petr?

O dvou celcích je už dlouhou dobu známo, že sestoupí. Jsou to týmy z Bělé, a rezervního týmu Pusté Polomi. Podle vývoje z vyšších soutěžích to ale vypadá, že bude zřejmě padat ještě jeden celek. V ohrožení jsou ještě čtyři celky, které před sebou mají, ještě dva zápasy. Nejvíce namočené jsou Vávrovice, které mají 26 bodů, a na týmy před sebou ztrátu čtyř resp. pěti bodů. Jim povinnost velí vyhrát oba zápasy, a čekat na zaváhání svých konkurentů. Před Vávrovicemi je celek Slavie Opava, kterou čeká doma sestupující Pustá Polom a pak zápas s Vávrovicemi. Opava má 30 bodů a k záchraně by jí mohla stačit právě výhra ze sobotního zápasu. Relativně nejlepší pozici mají týmy z Kobeřic a Hněvošic, které oba mají 31 bodů. Je ale čekají o víkendu zápasy s relativně těžkými soupeři, a navíc v dohrávaném kole sehrají utkání pravdy mezi sebou, kde by jim mohl stačit bod. Jedno je jisté - nemůže dojít k rovnosti bodů mezi těmito týmy. 

 

Kombinací, jak by to mohlo dopadnout, je poměrně dost, a možna chytřejší už budeme po víkendu. Hlavně bude záviset na tom, jak se vyvine situacwe v 1. B třídě ohledně Otic. Pokud spadnou, budou padat tři týmy z okresního přeboru.

 

S kým ještě sehrají zápas?

Hněvošice 31 bodů

V - Stěbořice

V - Kobeřice B

 

Kobeřice B 31 bodů

V - Jakartovice

D - Hněvošice

 

Slavia Opava 30 bodů

D - Pustá Polom B

V - Vávrovice

 

Vávrovice 26 bodů

D - Litultovice

D - Slavia Opava

 

Mohou rozhodovat i vzájemné zápasy které jsou následovné:

Vávrovice-Kobeřice B 0:2    Kobeřice B-Bávrovice 3:2

Vávrovice-Hněvošice 1:2     Hněvošice-Vávrovice 0:3

Slavia Opava-Vávrovice 2:0

Hněvošice-Kobeřice B 5:0

Kobeřice B-Slavia Opava 4:1  Slavia Opava-Kobeřice B 4:0

Hněvošice-Slavia Opava 0:0  Slavia Opava-Hněvošice 7:2

Zbývá sehrát ještě tyto zápasy: Kobeřice B-Hněvošice, Vávrovice-Slavia Opava.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou