JARNÍ SPECIÁL - Rynholec: Cíl je jasný - postup

0

Rynholec je vedoucím týmem III. třídy s 27 body a má 1 bod k dobru na dotírající Slabce. Venku je Rynholec suverénní a doma dvakrát zaváhal. Spolu s Roztoky jde o druhý nejméně inkasující celek a na jaře se dá čekat spanilá jízda za postupem do III. třídy.

JEN POSILY

,,Po podzimních výsledcích v soutěži, kdy jsme se umístili na 1. místě v tabulce, nedošlo na trenérském postu k žádné změně. Zpět do mužstva se vrátil po půlročním hostování v Zavidově Martin Wittmajer a současně byl do přípravy začleněn Marek Kedroň a Lukáš Skalák,'' okomentoval změny v kádru Rudolf Sládek.

 

NÁROČNÁ PŘÍPRAVA

V polovině ledna zahájil vedoucí celek III. třídy svou přípravu, která byla zakončena zimním soustředěním ve Žluticích, kde hráči nabírali hlavně po fyzické stránce. Během přípravy sehrál Baník přátelská utkání v rámci zimního turnaje o "Pohár starosty obce", ve kterém ze čtyř zápasů tři vyhrál a v jednom remizoval. Generálkou pak byl zápas se Stochovem.

Výsledky turnaje o "Pohár starosty obce"

Baník Rynholec 3:0 Slavoj Pozdeň (2x Kropík, Beran)

Baník Rynholec 6:1 Roztoky (3x Jungman, Beran, Reichl, Rajgl)

Baník Rynholec 3:0 Sokol Sýkořice (2x Beran, Dadák)

Baník Rynholec 1:1 Sokol Lány (Měsíček)

 

SPOKOJENOST A JASNÝ CÍL

,,Po postupu do III. třídy a umístění na prvním místě v tabulce, nemůže být jinak než spokojenost,'' komentoval své nadšení Rudolf Sládek. Zároveň dodal, že cíl je jasný - postup do II. třídy.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Nejlepší střelec - Milan Beran je s přehledem nejlepší střelec soutěže, když nastřílel více než polovinu branek svého týmu. Rynholec má na kontě 30 branek a 18 z nich má na svědomí právě Beran.

2) Defenziva - Spolu s Roztoky je Baník druhým nejméně inkasujícím týmem, na čemž má velkou zásluhu i brankář Haužvic.

3) Venkovní zápasy - 5 výher z 5 venkovních zápasů, k tomu není co dodat.

 

Rynholec se představí na hřišti Sýkořice v neděli 26. března od 15 hodin. V prvním kole byla Sýkořice kousek od překvapivého výsledku, ale Rynholec zápas zvládl a zvítězil 4:3.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou