JARNÍ SPECIÁL - Lubná: Nejlépe střílející tým nedá nikomu nic zadarmo

0

Ze slov Adama Trejbala je jasné, že lubenští fotbalisté nejsou tak úplně spokojení s podzimní částí. Lubná se nachází po podzimu na 5. místě s 19 body a nutno říci, že střed III. třídy je hodně vyrovnaný. Rozdíl mezi třetím Řevničovem a devátou Čistou je jen 6 bodů! Lubná patří spolu s Pustověty k nejlépe střílejícím týmům v soutěži (oba 33 branek). Hráči Baníku dovedli zápas celkem 4x do penaltového rozstřelu, ve kterém pokaždé vyšli naprázdno. Nejen tento fakt budou chtít Lubenští do jarní části zlepšit. Jejich cíl je jasný - poučit se z chyb a neopakovat je. Pokud tohle vyjde, 5. místo se může změnit a uvidíme, kam to Lubenští nakonec dotáhnou.

PŘÍCHOD ZKUŠENÉHO HRÁČE

Během přestupového období z Lubné odešel Marek Komín, který bude hájit barvy Senomat, kterým bude pomáhat k záchraně. Se svým bývalým spoluhráčem se Lubenští setkali v přípravném utkání, které dopadlo lépe pro hráče Senomat - zvítězili 4:3. Adam tento přestup okomentoval následovně: ,,Z týmu odešel Marek Komín, což mě osobně hodně mrzí, protože i když fandí Spartě, tak mám toho kluka rád." Dále odešel Petr Souček do Čisté. Naopak se podařilo lubenským funkcionářům přivést brankáře Libora Bělohradského z Olešné a také zkušeného Zbyška Boka, který bude velkým přínosem pro svůj tým. Adam však upozornil na nízký počet hráčů v týmu. ,,Je pravda, že se podotýkáme s nedostatkem hráčů."

 

POUČIT SE Z CHYB A NEOPAKOVAT JE

Přesně takhle by se dal nazvat plán přípravy na jarní část soutěže. Dle Adama Trejbala se toto povedlo a hráči Baníku by měli být připraveni vlétnout na soupeře v plné síle a nedat jim nic zadarmo! Lubná sehrála celkem 2 přátelské zápasy, které sice prohrála, ale utkání splnila svůj účel.

 

BUDEME BOJOVAT A NA HŘIŠTI NECHÁME VŠECHNO

Lubenští mají dobré výchozí postavení před jarní částí, mohou hrát s klidem, ale o spokojenosti s pátou příčkou slova nepadla. Naopak - své postavení chce Lubná zlepšit, na hřišti nechat vše a hlavně neopakovat chyby z podzimní části. A právě klidné postavení v tabulce jí k tomu může pomoci.

 

TŘI TRUMFY TÝMU PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Trenér Zdeněk Vopat - Zkušený trenér zapálený do hry má svým svěřencům jistě co nabídnout. Pokud se budou řídit jeho pokyny a nechají na hřišti vše, budou sklízet ovoce v podobě bodů nebo minimálně dobrých výkonů.

2) Zkušenosti a přítomnost Zbyška Boka - Hráč, který Lubenské posílil, má zkušeností na rozdávání. Každému týmu pomůže příchod zkušeného hráče, který má co nabídnout. Lubná v něm má dle naší redakce velkou výhodu.

3) Ofenziva - Lubná patří spolu s Pustověty k nejlépe střílejícím týmům soutěže! Oba celky nastřílely 33 branek a Lubná na toto číslo bude chtít navázat.

 

Lubná se představí v neděli 26. března v Čisté, kde se utkání bude hrát od 15 hodin. Čistá má určitě co oplácet, protože v úvodním zápase sezony odjela z Lubné se šesti góly (6:1).

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou