Nepovedená generálka rezervy SK Rakovník, hosté ze Zdic byli nebezpečnější

0

Ke generálce si rezerva rakovnického SK pozvala Olympii Zdice z jiné skupiny I. B třídy. Trenér Petr Kýzl postrádal Z. Červeného a Votroubka. Domácí tým předvedl na těžkém terénu a při silném větru mdlý výkon, kdy hosté byli nebezpečnějším týmem.

SK Rakovník B – Olympie Zdice 1:1 (0:1)

První šanci hostů vychytal pohotový Pešek v 15‘. Udeřit na straně domácích mohl M. Tvrz po centru Trégra, ale jeho hlavičku dobře vyrazil hostující brankář. Hosté hráli dobře především ve středu pole a po kolmici mezi stopery šel hostující hráč sám a obstřelil Peška ve 32‘ – 0:1. Vyrovnat mohl ještě do poločasu M. Tvrz, když ho vysunul Fojtík, ale rakovnický útočník zamířil jen do brankáře.

Domácí tým chtěl do druhého poločasu nastoupit s větším elánem. To se ovšem nestalo. Hosté měli dvě další šance. V 70‘ ve velmi dobré pozici Kýzl vysoko přestřelil branku, ale tento hrající trenér si v 75‘ spravil chuť, když parádní hlavičku ze 13 metrů nedal brankáři šanci – 1:1.

P. Kýzl: Na rozdíl od zápasů minulých, kdy jsme hráli výborně, tak tentokrát se to skutečně říct nedá. Remíza je určitou satisfakcí pro náš tým. Lepší si ovšem vybrat slabší moment v přípravě než příští týden. Za týden jedeme do Zlonic vyhrát.

 

SKR B: Pešek – Rohla, J. Hamouz, Gašpárek – Trégr (46. Titlbach), Fojtík, P. Tvrz, Beneš, Nováček – Plaček (65. Kýzl), M. Tvrz. Trenér: Petr Kýzl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou