Hředelská Traverza po výborném výkonu smetla Domoušice

0

Minulý výkon se účastník I. B třídy FK Hředle představil ve dvou zápasech. Nyní hrál jen jedno utkání, ale proti papírově silnějšímu týmu - Sokolu Domoušicím. Domoušicím sice chyběli nějací hráči, ale jejich největší zbraň Pavel Exner nastoupil. Domácí lodivod Josef Petráš měl k dispozici opět úzký kádr. Utkání se hrálo na UMT na Šamotce.

FK Hředle - Sokol Domoušice 6:3 (2:2)

Utkání bělo od počátku velmi dobré tempo. Hrálo se nahoru dolů a šance střídala šanci. Do vedení šli domácí po Vodrážkově střele. Vedení netrvalo dlouho a prosadili se také hosté - 1:1. Hostující obrana nefungovala, vytvářela velké množství chyb, čehož využil Volráb a poslal Hředle znovu do vedení - 2:1. Do poločase se přece jen šlo za vyrovnaného stavu - 2:2.

Druhý poločas přinesl větší tlak hostů, kteří dokonce zahodili Exnerem pokutový kop. Potvrdilo se známé nedáš-dostaneš. Z brejku profitoval Bechner a poslal domácí do vedení - 3:2. Střelecky pozadu nezůstal ani Bechnerův partner z útoku Vitner a zvýšil na 4:2. Ten samý hráč mohl vstřelit další branku, ale naopak po jeho promrhané šanci se hosté radovali z brejku a snížili - 4:3. Definitivně utkání rozhodl výborně hrající Bechner - 5:3, když vítězství potvrdil ještě Sláma - 6:3.

FKH: Malinovský - Cibulka, Pelc, Somol, Rais - Vodrážka, J. Sláma, Volráb, Bureš- Vitner, Bechner. Střídali: Hladký, Bethel, D. Šmíd, Pichnarčík. Trenér: Josef Petráš.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou