Nový redaktor v plzeňské I.A třídě, posílejte info a fotky ze zápasů!

0

Chodíte na zápasy I.A třídy? Tak se zapojte na fotbalunas.cz a posílejte nám vaše postřehy k zápasům, tipujte výsledky dalšího kola a pošlete nám vaše fotky z utkání!

Zdravím všechny fotbalové fanynky, fanoušky a samozřejmě všechny hráče, trenéry a funkcionáře této soutěže.

 

Jmenuji se Zbyněk Rýpar a již delší dobu jsem redaktorem okresního přeboru na Českokrumlovsku. Včera jsem dostal nabídku spravovat i tuto soutěž, která je pro mne výzvou. Všechny bych Vás chtěl tímto "článkem" poprosit o spolupráci, kterou bych rád započal již prvním jarním kolem, které se odehrává tento víkend.

 

Preferuji spolupráci přes e-mail, facebook či SMS, ale na našich stránkách je ještě jedna možnost, a to posílat reporty přímo k zápasům zde na stránkách 1.A třídy. Stačí, když se registrujete a poté vyberete zápas, ke kterému chcete poslat report. Po jeho vybrání jednoduše kliknete na růžové tlačítko "+ Poslat report, video, foto", napíšete report a dáte uložit. Já si pak report upravím nebo ho nechám tak jak je. Stejným způsobem můžete zasílat i fotky či videa. Není to nic složitého a zvládne to určitě každý. 

 

Kontakty na mou osobu:

E-mail: zbynek.rypar@fotbalunas.cz

Facebook: Zbyněk Rýpar

 

Těším se na novou výzvu a na novou spolupráci.

 

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

 

 

Zbyněk Rýpar


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou