Rezerva Hostouně nestačila na Mšec

0

Rynholec - V sobotu na umělé trávě v Rynholci sehrála rezerva Hostouně přátelské utkání se Sokolem Mšec. Rezerva byla po celý zápas aktivnější, ale především díky skvěle chytajícímu brankáři soupeře branku nevstřelila a naopak dvakrát inkasovala.

TJ Sokol Mšec - TJ Sokol Hostouň B 2:0 (2:0)

Mšecký trenér Miloslav Mrázek neměl k dispozici hned několik hráčů a aby toho nebylo málo, tak se v průběhu zápasu zranil Janovský a Cífka. Rezerva Hostouně přijela s mladým a běhavým týmem, který byl v zápase aktivnější a hned ze začátku si vytvořil dvě slibné šance, které dokázal Bartyzal zlikvidovat. V 17' padl první gól zápasu, kdy vyslal Lupák ze strany do vápna střílený centr, který nikdo netečoval a míč skončil za zády hostouňského brankáře - 1:0.

 

Za deset minut se dopustila defeziva Hostouně chyby v rozehrávce, kterou využil Paluba a přesnou střelou nedal brankáři šanci - 2:0. Krátce před koncem poločasu se vytáhl Bartyzal, když dokázal vytlačit razantní střelu na tyč a znemožnil tak soupeři korigovat výsledek před odchodem do kabin.

 

Ve druhém poločase měli opět častěji míč na kopačkách hráči Hostouně, ale hlavně díky Bartyzalovi, který likvidoval všechny akci včetně samostatného úniku, se skóre neměnilo. To samé platilo i po střeleckých pokusech D. Mrázka a Janouška, když prvně jmenovaný poslal míč nad branku a Janouška vychytal hostující brankář. V závěru zápasu se dostal jeden z hostouňských hráčů k hlavičce, ale branku o kousek minul.

 

Mšec: Bartyzal - Škuthan, J. Kučera, Heller, Cífka - Pelc, D. Mrázek, Zázvorka, Lupák - Paluba, Janovský. Hokejově střídali: Husák, Kapek a Janoušek. Trenér: Miloslav Mrázek

 

V dalším utkání se hráči Sokola Mšec představí v sobotu 11. března od 13:30 na UMT v Rynholci proti týmu TJ Sokol Stodůlky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou