Šest branek, krásné zákroky brankářů a dvě penalty! To vše nabídl zápas Zavidova se Lhotou

0

Rynholec - Mistrovské zápasy se blíží. Generálku na jarní část soutěže sehrál Zavidov se Lhotou na umělé trávě v Rynholci. Kdo se na tento zápas přišel podívat, rozhodně nelitoval.

FC 05 Zavidov - SK Lhota 3:3 (0:1)

Zápas na umělé trávě nabídl příchozím divákům přesně to, co by chtěli. Góly, šance, penalty a krásné zákroky brankářů na obou stranách. Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané, ale zavidovští fotbalisté byli nebezpěčnější. Hned ve druhé minutě utekl Žďánský, ale jeho střelu Kut zlikvidoval špičkou kopačky. Krátce na to chybovala zavidovská obrana, ale Kudela při svém úniku trefil pouze boční síť.

 

Následovaly dvě šance Zavidova. Tou první se prezentoval Korčák, který nastřelil taktéž boční síť a chvíli po něm utekl obraně soupeře Faigl, který postupoval až do vápna, ale Kut jeho střelu pod nohy zlikvidoval. Tento zkušený brankář na sebe následně nechal upozornit při dvou trestných kopech, když bravurně vychytal D. Štillera a Faigla. Po šancích Zavidova přišla gólová akce hostů, kteří se dostali k tvrdému zakončení, které Kukla vyrazil do míst, kde se pohyboval Kudela a stanovil tak poločasový výsledek - 0:1.

 

Zavidov měl do tohoto zápasu k dispozici hned tři brankáře a každý z nich dostal půl hodinovou příležitost ukázat své kvality. Zkušeného Kuklu nahradil A. Kraus a posledních třicet minut doslova čaroval v brance M. Štiller.

 

Druhý poločas byla aktivěnjší Lhota, která měla několik šancí včetně dvou penalt. Ta první přišla v 57' po faulu Vanického a Lhota navýšila své vedení - 0:2. Krátce před střídáním na sebe upozornil A. Kraus fantastickým zákrokem, když z pěti metrů vychytal Kudelu. V 60' utekl po lajně Žďánský, nacentroval přesně na Korčáka a tomu nedělalo problém umístit míč do branky - 1:2.

 

Netrvalo dlouho a skóre se opět měnilo po krásné střele do šibenice, na kterou byl M. Štiller krátký - 1:3. Zavidovští dokázali snížit zásluhou Vanického, který vyslal do vápna střílený centr, který ovšem nikdo netečoval a míč skončil za zády brankáře - 2:3. V dalších minutách mohla Lhota několikrát skórovat, ale proti byl M. Štiller, který předvedl tři krásné zákroky a při penaltě při něm stálo štěstí, když soupeř nastřelil tyč.

 

Nepsané sportovní pravidlo nedáš - dostaneš vzalo na konci utkání za své. Po několika šancích a neproměněné penaltě soupeře dokázal Zavidov vyrovnat. Korčák se pokusil o lob, který skončil na břevně, ale od něho se odrazil ke Žďánskému a ten vstřelil poslední branku utkání - 3:3.

 

Zavidov: Kukla (31. A. Kraus, 61. M. Štiller) - Vitner, Liprt, Klouček, Vanický - P. Šíma, Jančařík, D. Štiller, Faigl - Korčák, Žďánský. Hokejově střídali: Z. Šmíd, J. Kraus a Devera ml. Mužstvo vedl asistent: Daniel Devera.

 

V příštím utkání, které bude pro oba týmy prvním mistrovským, se Zavidov představí na domácí půdě v neděli 12. března od 14:15 proti týmu FK Mníšek pod Brdy.

 

Fotbalisté Lhoty změří své síly se třetím celkem krajského přeboru a to na půdě FK Čechie Vykáň, kde je výkop zápasu stanoven na sobotu 11. března od 10:15.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou