EXKLUZIVNÍ ZPOVĚĎ POTRESTANÉHO PYROMANA: Proč fotbalisté dostávají dvojí trest?!

0

Praha, Rakovník – Ve čtvrtek 2. března 2017 zasedala disciplinární komise Ligové fotbalové asociace a řešila případ Petra Mezeie z Lužné u Rakovníka. Sedmnáctiletý Petr byl Policií ČR zadržen během zápasu s Jihlavou za pouštění zakázané pyrotechniky. Nyní se dozvěděl verdikt.

PŮL ROKU ZÁKAZU VSTUPU NA STADION A ZÁKAZ ČINNOSTI…

Petr se na čtvrteční jednání komise na Praze 6 dostavil osobně a jednání popsal takto: "Během jednání jsem dostal možnost podat k celé záležitosti svoje vysvětlení a následně jsem odpovídal na otázky členů disciplinární komise." Verdikt komise byl jednoznačný: Půl roku zákaz vstupu na stadiony I. a II. ligy a pozastavená činnost na 4 soutěžní utkání. Petr je v současné době hráčem Sparty Lužná, která válčí v Okresním přeboru Rakovník, ale naší redakci se podařilo zjistit, že Petr od jara změní dres. "Ano, je tomu skutečně tak. V nejbližších dnech by měl být dotažen můj přesun do staršího dorostu SK Rakovník, který patří k vůbec nejlepšímu ve Středočeském kraji, kde obhajuje triumf z loňského roku," sdělil Petr a dodal: "Hned první jarní kolo hrajeme městské derby s Tatranem Rakovník, kde jsem působil a mrzí mě, že o něj přijdu spolu s dalšími třemi zápasy, ale zároveň asi můžu být rád, že to jsou „jen“ čtyři zápasy."

 

SLAVIA JE MOJE DRUHÁ RODINA…

Petr se svojí láskou ke Slavii netají. Žádné jiné místo na fotbalových stadionech pro něj není víc než proslulá Tribuna Sever. Naší redakci se podařilo získat exkluzivní video od jednoho nejmenovaného člena Tribuny Sever, ve kterém kotel oslavuje branku Milanu Škody a pochopitelně nechybí pyrotechnika.

 

 

PROČ JSOU FOTBALISTÉ TRESTÁNI JINAK NEŽ OSTATNÍ?

Mimochodem Petr není prvním potrestaným fanouškem za pyrotechniku. Je ovšem k zamyšlení, proč jsou fotbalisté trestáni jinak než ostatní fanoušci, kteří aktivně nehrají fotbal. "V prvé řadě chci zdůraznit, že svůj trest přijímám a souhlasím s ním, ale je zvláštní, že kdybych nehrál fotbal, tak bych dostal jen zákaz vstupu na stadion. Tím že jsem fotbalista, tak jsem vyfasoval ještě čtyři zápasy stop."  Potrestaný Petr je jen jednou chycenou rybkou v moři. Pyrotechnika bude neodmyslitelnou součástí fotbalisté ligy i nadále. "Zápasy Slavie budu nyní sledovat pouze v televizi," dodává závěrem smutným hlasem potrestaný Petr.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou