Poločas hrůzy pro Zavidov! Výsledkem bylo sedm obdržených branek

0

Rynholec - Zápas dvou rozdílných poločasů mohli vidět příznivci, kteří zavítali do Rynholce na přátelské utkání Zavidova a Slaného. V tom prvním byl na hřišti jeden tým, který byl střelecky při chuti a rozhodl o svém vítězství. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale na výsledku již mnoho nezměnila.

FC 05 Zavidov - SK Slaný 1:7 (0:7)

Na tento zápas by zavidovští fotbalisté spolu s trenérem Hamouzem nejraději zapomněli. Soupeř hrající krajský přebor si zejména první poločas dělal na hřišti co chtěl. Slaný se prezentovalo jednoduchou přímočarou hrou, která přinášela ovoce. Zavidovští nedokázali zachytit tempo slánských fotbalistů a výsledkem bylo 7 obdržených branek v první půli.

 

Do druhého poločasu jakoby vyběhl jiný tým. Slánští polevili v aktivitě a zavidovští hráči byli schopni se soupeřem držet krok. Střídající hráči přinesli do hry větší klid, fotbalovost a přišly i šance. Odměnou pro Zavidov byl vstřelený čestný gól, když se po pěkné akci prosadil Korčák a dal tak zápasu konečný výsledek - 1:7.

 

Branky: 57. Korčák - 3. Stožický, 7. a 17. Galbavý, 12. a 26. Nykl, 28. Hořejší, 42. Hansl.

 

Zavidov: M. Štiller (46. A. Kraus) - Zuda, V. Beneš, Klouček, Vitner - P. Čech st., Jančařík, Dvořák, D. Štiller - Korčák, Faigl. Střídali: Knor, Geier, P. Šíma a J. Kraus.

 

Slaný: Sedlák - Sirůček, Čablík, Kostovčík, Tikovský - Stožický, Galbavý, Hansl, Maroušek - Hořejší, Nykl. Střídali: Beneš a Pivoňka.

 

V dalším utkání se hráči Zavidova představí v neděli 5. března od 13:30 na UMT v Rynholci a soupeřem bude SK Lhota.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou