HODNOCENÍ SEZÓNY - Netolice + Český Krumlov B

0

Netolice se po pádu z I.A třídy nedokázaly zařadit mězi ty nejlepší týmy I.B a skončily desáté. Krumlov B zažil v sezóně několik zápasů (hlavně venku), kdy byl kvůli malému počtu hráčů snadným soustem pro soupeře. Na jaře si záchranu vykopal, v příštím roce ale přesto bude působit jen v okresním přeboru.

10.  místo - 1. FC Netolice - 26 / 8 - 6 - 12, 45:60, 30 bodů

Nejlepším střelcem týmu se stal Václav Vlášek (13 gólů). 

 

Jiří Nárovec (trenér):

"Letošní sezóna se nám vůbec nevydařila a bohužel ji musím hodnotit jako neúspěšnou. Po loňském sestupu z I. A třídy jsme sice chvíli uvažovali o rychlém návratu zpět, ale záhy přišla tvrdá realita.

 

Kádr opustili 3 hráči základní sestavy - D. Reindl se vrátil na Sedlec, Mužík odešel do Jankova a Jirkovský do Olešníku.Celý podzim nebyl kvůli vážnému zranění k dispozici kapitán Míra Baloušek.Rozpadla se nám tak celá záloha, navíc se ve čtvrtém kole zranil brankář Nárovec.

 

Pořád jsme hledali jsme ideální variantu, zapojili jsme dorostence, sestava se tak ale často měnila, ani jeden zápas po sobě jsme neodehráli ve stejném složení. Naše výkony tak byly velmi nevyrovnané, uhraných 13 bodů bylo varováním před jarními odvetami.


Věděli jsme, že nás stejně jako loni čeká boj o záchranu, proto jsme změnili plán zimní přípravy. Trénovali jsme 3x týdně, odehráli jsme kvalitní turnaj na Hluboké a kluci poctivě odmakali i tradiční soustředění v Přední Výtoni. Do sestavy se po zranění vrátil Míra Baloušek, ze Sedlece přišel David Reindl. Jarní část už byla výrazně lepší - z úvodních čtyř zápasů jsme získali 10 bodů, dařilo se herně, ustálila se sestava.


Ale ani na jaře jsme se nevyhnuli několika "kolapsům" - debakl s Nemanicemi, zbytečná prohra s béčkem Krumlova a především odevzdaný druhý poločas ve Frymburku. V posledním zápase ve Zlivi už naštěstí o nic nešlo, přesto jsme nemuseli prohrát. Celkových 30 bodů a 10.místo určitě neodpovídá naši možnostem.

 

Příprava na novou sezónu začíná 12.července, čeká nás řada jednání ohledně odchodů a příchodů. Děláme vše proto, aby současný kádr zůstal pohromadě a v rámci možností došlo i k jeho posílení."

 

 11.  místo - FK Slavoj Český Krumlov B - 26 / 9 - 2 - 15, 52:72, 29 bodů

Kanonýrem týmu se stal Jan Peťule, který nasázel deset branek.

 

Karel Šíma (trenér): „Hodnotit celou sezónu je v našem případě dost složité, jednoduchá rozhodně nebyla. Zápas co zápas jsme se potýkali s nedostatkem lidí, po této stránce to bylo problémové. Mysleli jsme si přesto, že v tabulce se budeme pohybovat ve středu a výš, ale bohužel, dávali jsme sestavu dohromady na každý zápas, každé utkání odehrál někdo jiný. Beru tak, že jsme udrželi soutěž, ale nepovažuji to bohužel za nějaký úspěch. Na výboru teď budou řešit, jak dál s béčkem, aby se to nějakým způsobem srovnalo a letošní situace už se neopakovala. Tohle nebylo dobré. (pozn. autora: Krumlovští se nakonec pro béčko pro příští sezónu rozhodli přihlásit jen OP).

 

Celá sezóna se držela zhruba na pěti hráčích, kteří byli v mančaftu pravidelně – Poláček, Kitzler, Kopřiva, Čabaj a Lacko, u nich byl základ béčka, na kterých to stálo. Pomohl tomu asistent trenéra z áčka Peťule, který si vzal za své, abychom tu sestavu dohromady dali a chodili k nám tak hráči áčka.“

 

MINULÁ HODNOCENÍ:

1. SK Planá

2. SK Nemanice

3. SK Lhenice

4. SK Sedlec 

6. Frymburk

7. Dříteň

8. Vyšší Brod

9. Kamenný Újezd


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou