HODNOCENÍ SEZÓNY - Lhenice + Sedlec

0

Lhenice třetí místo vzaly za své poměrně brzy a jistě si ho podržely až do konce soutěže. Sedlec o čtvrté místo bojoval do posledního kola, v kádru měl nejlepšího střelce soutěže Kučeru.

3.  místo  - SK LHENICE

Lhenice byly jedním ze tří celků, které v průběhu sezóny zažily změnU na trenérském postu. Pavla Hodinu (odešel do Lažiště) po podzimu nahradil Zbyšek Novák. Tomu se povedlo s týmem udržet nasazenou laťku a Lhenice tak berou bronz. Nejlepšími střelci týmu byla útočná dvojice Pořádek - Iliev, oba střelci nastřádali po devíti trefách.

 

Zbyšek Novák (trenér): „Tam, kde jsem mužstvo převzal, jsem ho v uvozovkách odevzdal. Ze třetího místa s náskokem na čtvrtého a ztrátou na druhého. Pro mě průměrným výkonem jsme zůstali tam, kde jsme po podzimu byli. Už i poslední zápasy byly takové, že nebylo o co hrát, měli jsme jistotu třetího místa. Pro příští sezónu je otázkou, jak vyřeší výbor otázku nových přestupů, měli jsme hodně hráčů na hostování. Zatím nejsem stoprocentně přesvědčený, že budu pokračovat. Fotbal mám rád, trenér má trénovat, ne psát sestavu z jedenácti lidí, na to je potřeba spíš sekretářka. Za celou sezónu vypíchnu výkony Růžičky a Kopfa.“

 

 

4.  místo – SK SEDLEC

Sedlec je se čtvrtým místem maximálně spokojený. Nejlepším střelcem týmu a zároveň celé soutěže se stal s 26 brankami útočník Tomáč Kučera. Železným mužem byl brankář František Hanzal, který patří k několika málo hráčům soutěže, kteří v sezóně nechyběli ani minutu. Velmi důležitou roli v týmu má kapitán Jan Pavlíček - třináct branek dal a na devět jich nahrál. Nejpilnějším asistentem byl ale Michal Chromý - ten zaznamenal jedenáct gólových nahrávek.

 

Tomáš Kučera (hráč): „Sezonu jako celek určitě musíme hodnotit jako úspěšnou. Čtvrté místo je vlastně druhý nejlepší sedlecký výsledek v historii klubu. Povedly se nám hlavně zápasy proti kvalitním týmům, jako jediní jsme neprohráli s Nemanicemi a i postupující Planá s námi doma v závěru zachraňovala bod a u nás vyhrála s obrovskou porcí štěstí. Dobře jsme si vedli ve venkovních zápasech, zato doma nám to někdy skřípalo. Negativně hodnotím hlavně počet vyloučení, obzvlášť, když vesměs šlo o nedisciplinovanost hráčů někde uprostřed hřiště. A jak to tak na téhle úrovni bývá, někdy jsme se scházeli jak švábi na pivo. Každopádně jinak je třeba mužstvo pochválit, vesměs jsme hráli fotbal, na který se dalo občas i dívat. Podle mého bychom při vhodném doplnění 1-2 hráči mohli příští rok hrát hodně nahoře, ale uvidíme, jak to všechno bude. Pavlíčka lákají jiná mužstva, tvůrce hry Michal Chromý vyhrožuje, že skončí, protože už je starý a já očekávám nabídky z Bundesligy nebo Premiere League (úsměv). Na druhou stranu se rýsuje jeden návrat z Rakouska. Prostě takové klasické problémy vesnického fotbalu.“

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou