Podzimní hodnocení sezóny-FK Bolatice B

0

Půlsezóny s námi zhodnotil trenér Bolatic, pan Rudolf Rataj.

S podzimem jsem spokojený napůl. Mrzí mě zbytečné ztráty bodů. O body jsme přišli kvůli drobným nepozornostem. Kluci se však dali dohromady a ukázali, že je v jejich silách hrát dobrý fotbal. Některé bodové ztráty byly zapřičiněny neproměňováním šancí. Byla to pouze naše chyba, že jsme nedávali góly. Kdybchom na vlastním stadiónu získali o pár bodů více, byl bych spokojenější. Chci dále, aby si hráči fotbal užili a měli možnost si zahrát za áčko. Vždycky se našel někdo, kdo neměl svůj den a zápas mu nevyšel. Nerad bych někoho vyzdvihoval, protože fotbal je týmový sport. Na druhou stranu bych klukům chtěl poděkovat za obětavost. Fotbal totiž stojí hodně času a toho si na klucích vážím.

Co se týká přípravy, tak jsme začali před týdnem a scházíme se jednou týdně v tělocvičně ZŠ Bolatice. Od března začneme trénovat dvojfázově na hřišti. Přípravné zápasy ještě nejsou domluveny.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou