Budišov chce hrát líbivý fotbal

0

Budišov chce v druhé sezóně od postupu do okresu hlavně stabilizovat kádr.

Ke změnám v kádru během letní přestávky moc nedošlo. K příchodům patří pouze návrat z Ivo Hasala z hostování z Heřmanic. Kromě tohoto příchodu, přešlo do hlavního týmu 5 dorostenců, které se bude trenér snažit zabudovat do týmu. Jmenovitě to je Ondřej Martynek, Marek Manigaty, Patrik Metelka, Nikolas Siažik a Lukáš Čonka.

Co se týče odchodů, tak kariéru ukončil Petr Oleják. Výrazným oslabením pro tým je dlouhodobé zranění kanonýra Tkáče. Jeho absence se má podle vedoucího mužstva pana Kosteckého protáhnout až do konce sezóny. 

Za hlavní cíl si tým z Budišova klade hrát atraktivní fotbal pro fanoušky. Podle toho, jak se povede podzimní část sezóny, se uvidí, kam by to mohl Budišov dotáhnout v tabulce.

Za favority soutěže považuje vedoucí mužstva Kostecki Slavii Opavu a Suché Lazce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou