Nováček chce míchat postupovými kartami

0

Po bleskurychlém návratu do okresního přeboru vzhlíží nováček ze Suchých Lazců do nové sezóny s optimismem.

 

S přípravou na novou sezónu začaly Suché Lazce v druhé polovině července. Kvůli rekonstrukci hřiště, proběhla příprava většinou na hřišti v Nových Sedlicích.V průběhu přípravy se Suché Lazce utkaly s těmito soupeři a výsledky: Nové Sedlice 0:4, Darkovice 2:1, Bolatice 4:0 a Ludgeřovice 4:3.

Během letní přestávky se povedlo dotáhnout přestup klíčového hráče Ondřeje Vlhy. Na hostování z Brušperku přichází do týmu zkušený brankář Jiří Pražák. Rovněž na hostování přichází z Kylešovic David Kostka. Z Hradce nad Moravicí se do týmu vrací Daniel Diehel. Z týmu odchází zatím pouze do rezervy Pusté Polomi brankář Radek Matrosz. Dále Lazce jednají o prodloužení hostování brankáře Luboše Pasterňáka a obránce Davida Lauba. Na zkoušce je v týmu ještě obránce či záložník Miroslav Stárek. Z tohoto pohledu vypadá, že kádr by nové sezóny měl být kvalitnější a širší. K největší změně došlo na lavičce, kde trenéra Chmelu nahradil mladý trenér Martin Procházka, pro nějž je to první angažmá v pozici hlavního kouče.

V létě proběhla v Lazcích rekonstrukce fotbalového hřiště. Hlavním cílem našeho týmu pak je, předvádět atraktivní podívanou, která přiláká diváky a ti budou odcházet spokojeni nejen z výkonu, ale zejména z výsledků našeho mužstva.

Podle lazeckého útočníka Rostislava Švece budou k favoritům přeboru určitě patřit Malé Hoštice, Vřesina, Litultovice, Budišov, a z I. B sestupující Slavia Opava. Na konci ještě poznamenal optimisticky ke svému týmu, že „naše mužstvo by nemělo být žádný ustrašený nováček a chtělo by být na dostřel špičce tabulky a míchat postupovými kartami. Kvalitou se s těmito týmy určitě můžeme rovnat“.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou