Kolář-Rožumberg-Lapský, trio vítězů stojících na stupních vítězů v soutěži o hráče kola

0

Opět zveřejňujeme výsledky hlasování o hráče kola, tedy alespoň jména tří nejlepších. Dostat se však do vítězné trojice, bylo tentokrát ještě náročnější, než kdykoli předtím. Dovolili jsme si totiž sjednotit hlasování o hráče kola dohrávky hrané v pátek a klasicky, aktuálního kola hraného o víkedu. To nám způsobilo obrovské potíže při vybírání hráčů do ideální jedenáctky, bylo to pro nás velmi náročné a zodpovědné. Měli jsme na výběr z velkého množství možností, ale nakonec jsme to dali dohromady. S čistým svědomím jsme vybrali ty nejlepší, kteří buďto vynikali v obou utkáních, což prokazuje jejich dlouhodobější formu, nebo, už méně, ty, kteří se dokázali vyšvihnout opravdu skvostným výkonem alespoň v jednom případě. S poměrně kvalitním náskokem nakonec ukořistil cenné vítězství Adam Kolář, jeho největším konkrentem pak byli druhý Otto Rožumberg a třetí Mojmír Lapský.

Adam Kolář (Sokol Konstantinovy Lázně), ano, tak zní jméno vítěze naší ankety o hráče šestnáctého a jedenadvacátého kola. Adam zvítězil s poměrně jasným náskokem, poté, co jste mu zaslali pětapadesát procent svých hlasů. A není se, co divit. Adamovi se vydařila obě utkání, ale dohrávka naprosto mimořádně. Zde byl výborný na míči, využíval své rychlosti a hbitosti. Byl hladový po gólech a neustále mířil směrem k brance. Jeho útočné výpady byl pro soupeře velkou nepříjemností. A v desáté minutě navíc Adam otevřel skóre utkání. To jsou asi ty hlavní důvody, proč se stal naším dnešním vítězem.

Až daleko za vítězem byl druhý, obránce Otto Rožumberg (TJ STaré Sedliště) s 18 procenty Vašich hlasů. Otto se blýskl jak v utkání proti Plané, tak proti Lesné. Bránil velmi dobře a byl důležitou oporou týmu. Avšak naprosto perfektně si počínal proti Lesné, kde bránil naprosto famózním způsobem a nikdo přes něj nepřešel. Poté ho kouč přesunul na druhou stranu obrany, kde Sedliště propadalo, a udělal dobře. Rožumberg obranu zajistil i tam a bylo po utkání.

Osm procent stačilo na třetí místo Mojmíru Lapskému (Sokol Stráž) ze Stráže. Ten se v naší sestavě kola neoběvil rozhodně poprvé. Ve Stráži vyčnívá často a stal se asi nejdůležitějším hráčem týmu. Skvěle rozehrává, má dobrou přihrávku a navíc umí zakončit. V neděli proti Plané například nechyběl u většiny gólů a dva z nich navíc sám vstřelil. Tento kvalitní obránce ale v našich výsledcíh určitě není naposlady.

Všem vítězům závěrem ještě jednou gratulujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou