Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OK ENDECO Zdejcina doma vyhrála vysokým výsledkem nad týmem z Nižbora, který dohrával v devíti


0

Zdejcina hrála na svém domácím hřišti proti týmu z Nižbora za pořasí, které se vyrovnalo anglickým podmínkám, první poločas provázelo vydatné mrholení, v druhé půli už velmi silně pršelo. Brankář domácích Martin Šafránek nemohl kvůli zranění nastoupit, druhý brankář Zdejciny David Pikl je také kvůli zranění mimo hru, nahradit je musel Martin Lepšík, který se v roli brankáře předvedl velmi dobře. V zápase padlo devět gólů a dvě červené karty, výhru si nakonec připsala domácí Zdejcina, která vstřelila šest branek do sítě hostů z Nižbora. Na utkání dorazilo i za silného deště více než 150 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas patřil domácímu týmu

Zápas začal za ošklivého počasí úvodním hvizdem pana rozhodčího Petra Králíka, na kterého při jeho začínajíci kariéře dohlížel delegát, pan Ivan Marx. Úvod utkání nabídl dvě velké šance domácích. Při první střele na branku balon do sítě hostů nezaplul o milimetry, druhou střelu, která byla několikrát dorážena vychytal brankář Nižbora Jan Bednář. V páté minutě zápasu vstřelili hosté první branku zápasu, za záda Martina Lepšíka se trefil Jaroslav Šimáček. Domácí tým měl více šancí a hra byla po většinu zápasu v jejich režii. Šestnáctá minuta nabídla vyrovnávací branku, do sítě hostů se krásnou střelou trefil Milan Chovančík a srovnal tak skóre na 1:1 .

 

V dešti byl zápas těžký a povrch velmi klouzal, hra tak byla velmi rychlá. Ve třicátétřetí minutě se poprvé střídalo, hřiště opustil hráč hostů Josef Šmíd a nahradil ho Kamil Boháček. První žlutou kartu v tomto zápase vytáhl rozhodčí ve čtyřicátéprvní minutě, byl jí napomenut hráč Nižbora Zdeněk Kučera. Hosté poté nebyli v dobrém rozpoložení a toho využila domácí Zdejcina, po pěkné akci se k balonu před brankou dostal David Vokáč a ve čtyřicátéčtvrté minutě poslal domácí tým do vedení 2:1 . Do konce prvního polořasu již žádný další gól nepadl a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 .

Šest branek, čtyři žluté a dvě červené karty

Do druhé půle hráči nastupovali již za vydatného deště, který nebyl vůbec příjemný. Lépe vstoupili do druhého poločasu hosté, ti dokázali rychle odpovědět na branku domácích která padla před koncem prvního poločasu. Ve čtyřicátéosmé minutě vyrovnal skóre na 2:2 Jaroslav Šimáček. Jaroslav Šimáček obdržel dvě minuty po svém gólu ještě žlutou kartu. Po zbytečném faulu hráče Nižbora na domácího útočníka byl nařízen "přímák" , postavil se k němu Lukáš Helebrat a přesnou střelou poslal balon za záda brankáře hostů, v padesátépáté minutě tak bylo skóre 3:2 . Padesátášestá minuta nabídla dvě žluté karty, za vzájemný střet je obdrželi hráči Lukáš Helebrant a Václav Matějka. 

 

Domácí byli v zápase lepší a častěji se dostávali do šancí, hosté ztratili nervy a v šedesátéčtvrté minutě tak přišlo první vyloučení, hráč z Nižbora, Zdeněk Kučera obdržel druhou žlutou kartu a musel tak opustit hrací plochu. Domácí Zdejcina po tomto vyloučení měla výhodu v počtu hráčů na hřišti. Hosté se ale nechtěli vzdát a i přesto, že hráli v deseti si vytvořili několik šancí. Další gól padl do sítě hostů, po zbytečném faulu ve vápně pan rozhodčí nařídil pokutový kop, v sedmdesátéšesté minutě ho proměnil Lukáš Helebrant a zvýšil tak náskok domácího týmu na 4:2 .  O tři minuty později dal rozhodčí žlutou kartu kapitánovi ze Zdejciny, Davidovi Vokáčovi, za střet s brankářem hostů. Lukáš Glazunov z Nižbora se po rozehrání dostal k balonu, prošel kolem obrany domácích a střelou těsně vedle tyčky snížil na 4:3 . Zdejciňští ale byli v zápase o dost lepší a tak ještě brankové skóre vylepšili. V osmdesátéčtvrté minutě se po nahrávce   trefil kapitán David Vokáč. O dvě minuty později pan rozhodčí vytáhl poslední žlutou kartu kartu v zápase. Tato karta měla ale pro hráče z Nižbora, Václava Matějku červený nádech, jelikož to byla jeho druhá karta v utkání musel opustit hrací plochu. Milan Chovančík pak ještě v osmdesátédeváté minutě dokončil gólovou smršť a urovnal skóre na konečných 6:3 .

 

Poslední událostí v zápase bylo střídání, Jana Vodičku nahradil Jaroslav Vandas, ten se na hřišti ale moc neohřál, rozhodčí po několika vteřinách po střídání hru ukončil a domácí tým se tak mohl radovat z výhry 6:3 .



Ohlasy k zápasu


OK ENDECO Zdejcina
Martin Šafránek- brankář: Dneska kluci odvedli skvělej výkon. Zápas se povedl a hra byla velmi hezká, Mrzí mě, že jsem jim nemohl pomoci, ale kvůli zranění jsem mimo hru. Dnešní zápas byl hoden mistrů loňské sezony. Takhle potřebujeme hrát pořád.




Sestavy


OK ENDECO Zdejcina
M. Lepšík [-] - J. Hála [-] , J. Roll [-] , O. Bína [-] , J. Vodička [-] (90. J. Vandas [-] ) - L. Helebrant [-] , O. Choc [-] - M. Chovančík [-] , D. Vokáč [-] - P. Kroka [-] , J. Rotta [-]

SK Nižbor B
J. Bednář [-] - B. Dostál [-] , T. Halfar [-] , J. Šimáček [-] , J. Šmíd [-] (33. K. Boháček [-] ) , P. Nejedlý [-] , V. Matějka [-] , Z. Kučera [-] , J. Krejsa [-] , V. Glazunov [-] , L. Glazunov [-]

ŽK: 56. L. Helebrant , 79. D. Vokáč - 41. Z. Kučera , 50. J. Šimáček , 56. V. Matějka . ČK: 64. Z. Kučera , 86. V. Matějka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRÁLÍK Petr - BUDÍN Zdeněk (N), HUČKO Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.