0:2
(0:1)
27. M. Goláň
54. L. Burget (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá potřetí v řadě neskórovala a Jeseníku nad Odrou doma přenechala všechny body


Branky


27. M. Goláň , 54. L. Burget (p.)
0

Již šestou porážku v probíhající sezoně utrpěli fotbalisté Tiché, když v rámci 11. kola CANIS 1.B třídy, sk. D podlehli na domácí půdě Jeseníku nad Odrou (0:2). Hosté šli do vedení po vlastní brance Sládečka, konečnou podobu výsledku stanovil z penalty Burget.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichá nastoupila do tohoto zápasu bez kvarteta hráčů (R. Švrček, T. Tománek, Suchomel, Zdarsa), ale s vědomím, že naposledy svému soupeři podlehla 29. dubna 2012. Od té doby ztratila body pouze v jediném měření sil.

První výraznější vzrušení přinesla 12. minuta, v níž byl Ondřej Švrček u balonu dříve než brankář Macháč, který jej následně srazil k zemi. Píšťalka jinak dobře pískajícího sudího Berana ale zůstala němá a Tichavjané se tedy první domácí penalty v tomto ročníku nedočkali.

To však byla na dlouhou dobu jediná nebezpečná situace v podání domácích! Více ze hry měli v prvním dějství hosté, ale se střelou Vavříka si poradil Pikulík a hlavička Dědíka z hranice malého vápna skončila vedle branky.

Skóre se poprvé měnilo ve 27. minutě, kdy hosté dostali k dispozici přímý kop ze šestnácti metrů. Precizní ránu Martina Goláně sice zastavilo břevno, avšak od vracejícího se stopera Sládečka se míč odrazil za čáru a pátý celek tabulky tak šel po šťastném zásahu do vedení – 0:1.

Bačovi svěřenci zahrozili až v samotném závěru první části, ale gólovou střelu Ondřeje Švrčka zastavil Jan Goláň. Když na druhé straně nepřekvapil Pikulíka střelou zpoza vápna jeho bratr Martin, šlo se do kabin za nejtěsnějšího vedení hostujícího týmu.

 

Mizerně hrající Tichá dostala v 54. minutě druhý direkt. Po autovém vhazování vletěl do vápna Černoch, jehož nedovoleně zastavil Fojtík a proti Tichavjanům tak byla nařízena šestá penalta v posledních osmi zápasech! Burget vůbec nic nevymýšlel a ranou do středu brány navýšil hostující vedení – 0:2.

Až s příchodem Adama Šimíčka se Bačův tým zvedl. Domácí forvard se ihned po svém příchodu na hřiště prezentoval zdařilou individuální akcí, při níž vybídl ke skórování Ondřeje Švrčka. Toho ale při zakončení zradil terén a ze tří metrů poslal míč nad zcela odkrytou svatyni.

Adam Šimíček byl vidět i v následujících minutách. Nejprve jen těsně minul po ráně z patnácti metrů horní růžek Macháčovy klece, aby o chvíli později poslal do malého vápna střílený centr, na který nedosáhl dobíhající Fajčák.

Střelecké trápení Tichavjanů mohli ukončit paradoxně hosté. Konkrétně Dědík, jenž po rohovém kopu donutil k pohotové reakci u tyče stojícího Pavla Davida! Jesenický zadák ale situaci zvládl a se svými spoluhráči se tak mohl radovat z dvougólového vítězství.

 

text zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz/



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - P. Kaša [-] , R. Sládeček [-] - V. Havel [-] (61. D. Sobota [-] ) , L. Petřík [-] , P. Fojtík [-] (58. A. Šimíček [-] ) , D. Šimíček [-] , M. Tománek [-] , D. Fajčák [-] , M. Matúš [-] (80. J. Štefek [-] ) - - O. Švrček [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - P. David [-] , M. Goláň [-] (60. M. Bajer [-] ) , D. Novotný [-] , P. Meihack [-] (72. T. Rovenský [-] ) , L. Dědík [-] , M. Vavřík [-] , J. Goláň [-] , L. Burget [-] , M. Černoch [-] , L. Polónyi [-]

ŽK: 29. V. Havel , 48. D. Fajčák , 67. D. Sobota - 56. D. Novotný .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: BERAN Jan - KRET Martin, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.