Divoká přestřelka neměla v Bystřici vítěze


Branky


0

Rezerva Bystřice si připsala cenný bod, když v derby zápase s Vírem vyrovnala na 3:3 dvě minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír v poločase vedl o branku

V šestém kole okresního přeboru na sebe narazily týmy rezervy Bystřice a Víru. Oba týmy v prozatimní tabulce posbíraly do tabulky shodně po čtyřech bodech. Favoritem zápasu byly ale domácí, kteří ještě v minulé sezoně hráli I. B třídu.

 

Do zápasu vstoupili tlakem domácí fotbalisté. Vytvářeli si šance ale bez úspěchu v koncovce. Ve 29. minutě se po pěkné kombinaci dostali do šance hosté a již se měnilo skóre utkání. David Lahodný nedal brankáři Mrňousovi šanci - 0:1. 

 

Konec poločasu pak přinesl mnoho vzruchu před oběma brankami. Nejprve ve 43. minutě využil svoji šanci Jan Smolík a bylo to o dvě branky - 0:2. Naštěstí pro domácí přišla 45. minuta a Martin Haluška svoji šanci přetavil ve snížení stavu na 1:2. Spokojenější tak odcházeli do kabin hráči domácí Bystřice B.

 

 

Domácí i o deseti vyrovnali v závěru

Druhý poločas začal pro domácí šokem, když se po druhé žluté kartě musel jít předčasně sprchovat v 52. minutě bystřický Michal Svoboda. Domácí ale nepřestali hrát a dále se hnali za vyrovnáním. To se jim povedlo v 67. minutě po trefě Davida Čecha - 2:2. 

 

Domácí hráči nadále dobývali obranu Víru a chtěli otočit vývoj zápasu na svoji stranu. Z velkého tlaku se tak hosté vymanili po rychlém brejku zakončeném Davidem Šenkýřem - 2:3. Spravedlnost ale nezůstala slepá a po vyrovnávající brance Františka Königa z 88. minuty se tak oba týmy rozešly nerozhodně.

 

V příštím kole přivítají oba celky mužstva z opačných pólů tabulky. Vír doma sehraje zápas s nováčkem a posledním celkem tabulky Jívovím. Bystřické Béčko zavítá na hřiště druhého Bohdalova.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Do utkání jsme vstoupili vytvářeli si šance.Ve 29. minutě se soupeř dostal poprvé do šance a hned proměnil.Ve 43.minutě udeřil soupeř podruhé. Mám se podařilo hned vzápětí Haluškou upravit na 2 : 1. Druhý poločas jsme hráli bez vyloučeného Svobody Michala a přesto jsme Čechem v 67.minutě vyrovnat. Soupeře jsme v deseti hráčích přehrávali dostávali do šancí ale i soupeř hrozil rychlými brejky do naší obrany a jeden 86.minutě využili.Nám se podařilo ještě vyrovnat 88.minutě Königem remíza je asi spravedlivá.

Jiskra Vír
Marek Matuška:



Počet diváků: 93. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - LHOTSKÝ Filip, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.