Radostín rozhodl v prvním poločase


Branky


0

V tabulce druhé Počítky překvapivě podlehly v domácím prostředí o čtyři branky Radostínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vedl o tři branky

Počítky v posledním utkání podzimní části hostily soupeře z Radostína. Domácí chtěli ukončit vydařený podzim výhrou, což se jim nepodařilo. Hned ve 3. minutě udělal obrovskou chybu domácí stoper Kment a Martin Gregar přesnou střelou k pravé tyči otevřel skóre utkání. Počítky byly více na míči, ale bez gólového efektu, a tak opět udeřili hosté. Znovu to byl Gregar, který tentokrát přesnou střelou k levé tyči zvýšil vedení Radostína na 2:0. Počítky se nevzdaly a chtěly se zápasem ještě něco udělat. Kontaktní branku vstřelil ve 37. minutě Lukáš Sláma, kdy využil svého důrazu v pokutovém území. Ovšem po další hrubé chybě počítské obrany se Radostín dostal znovu do dvoubrankového vedení. Šťastným střelcem byl Císař.

Radostín kontrolovat průběh druhé půle

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí Počítky a zatlačili Radostín na svoji polovinu, ale kontaktní branku nevstřelily. Radostín trestal z přímého kopu, kdy se parádně trefil Kohout. Hned vzápětí utekl domácí obraně Císař, prostřelil Šobeje a bylo po zápase. Zbytek utkání se jen dohrával, Počítky měli několik šancí na korigování výsledku, ale šance Slámy, Bence či Němce využity nebyly.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: V posledních zápasech nám odešla úplně forma. Přes zimní přestávku se musíme zlepšit, jak v obranné fázi, tak v útočné. Dostáváme strašně laciné branky. S bodovým ziskem po podzimu jsme spokojeni, ale mohlo to být i lepší. Chci hráčům poděkovat za podzimní působení v Okresním přeboru.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnešní utkání jsme výsledkově zvládli konečně jsme protrhli střeleckou smůlu i když jsme ještě dost šancí nedali. Po herní stránce to ovšem nebylo nic moc spousta nepřesností, nakopávaní a osobních soubojů ale vybojovali jsme tři body to je hlavní. Dnes chválím celý tým za bojovnost a vyzvednout bych chtěl výkon L. Kozla a obou dvou gólových střelců.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: MYŠKA Roman - TEPLÝ Radek, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.