Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov porazil v zápase bohatém na branky Radostín


Branky


0

Křižanov podruhé v řadě vyhrál na vlastním hřišti, když porazil Radostín 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět branek

Křižanov přivítal v druhém utkání v řadě na své půdě opět celek, jenž ještě v minulé sezóně kopal krajskou I.B.třídu. Radostín přijel s nelichotivou bilancí tří porážek v řadě a chtěl s touto situací jistě něco na hřišti udělat.

 

Do utkání vlétli ale o poznání lépe domácí hráči a to doslova. Kombinace a přihrávky jim vycházely a od samotného úvodu svého soupeře přehrávali. Počáteční tlak přinesl také rychlé branky Křižanova.

 

Po pěkné kombinaci se v 5. minutě tvrdou střelou prezentoval F. Trnka. Brankář hostí I. Dupal jeho pokus vyrazil, míč se dostal k volnému L. Burianovi a ten netradičně hlavou doklepl míč do radostínské brány a poslal svůj tým do vedení. V další minutě z poza vápna vystřelil domácí kapitán M. Petr. I. Dupal tuto umístěnou střelu vytěsnil na roh. Po jeho rozehrání se ve vápně dostal odražený míč k D. Nobichtovi a ten zády k bráně přehodil míč přes klubko hráčů až do volného prostoru na zadní tyč.

 

Radostín tyto dvě rychlé branky neprobraly a domácí hráči si udržovali míč na svých kopačkách a vytvářeli si další slibné pozice k zakončení.  Zanedlouho z pravé strany natáhl ke střele nováček v základní sestavě T. Plocek a jeho střela jen těsně míjela vzdálenější tyč Dupalovi brány.

 

Další gólová radost pro domácí přišla v 21. minutě. D. Nobicht našel na vápně volného L. Buriana. Ten zachoval chladnou hlavu a umístěnou střelou vsítil svoji druhou branku v utkání. Zdálo se, že Křižanov má svého soupeře na lopatě, ale hosté utkání nechtěli vypustit.

 

Za dvě minuty po inkasované brance předvedl Radostín pěknou kombinační akci, která končila centrem z pravé strany do vápna. Na tento míč si ideálně naběhl P. Císař a hlavičkou z malého vápna nedal J. Stupkovi šanci.

 

V následné fázi utkání Radostín zlepšil pohyb své záložní řady a hra měla spád nahoru, dolů. V 29. minutě vyvezl míč domácí obránce P. Kaštan, dostal se až do vápna hostů a mohl dokonce i nebezpečně zakončovat. V poslední chvíli chtěl udělat kličku brankáři, I. Dupal jeho úmysl vystihl a míč si pokryl v rukavicích. Křižanovský obráce poté již místo míče zasáhl  svého soka v bráně a byl oceněn žlutou kartou.

 

Do statistiky střelců se mohl zapsal i křižanovský mladý záložník T. Plocek. Na levé straně zakombinovali D. Uhlíř a L. Burian, druhý jmenovaný již ve vápně přenesl hru na druhou stranu, kdy si nestihl správně připravit míč již zmiňovaný T. Plocek a odzbrojil jej radostínský obránce. V zápalu boje a snaze vybojovat balón zpět domácí záložník bohužel fauloval a byl oceněn žlutým napomenutím.

 

Když Křižanov nevyužil své šance, udeřilo na druhé straně. Po nedorozumění stoperské dvojice se za obranu domácích dostat rychlonohý P. Císař. Postupoval sám na J. Stupku a svoji akci zakončil kličkou a střelou již do prázdné brány. V poločase bohatém na šance i góly odcházeli do šaten s náskokem jedné branky domácí hráči.

 

Domácí potvrdili brankou vítězství

Ve druhé půli byl Radostín již na dostřel jediné branky k remízovému stavu, a tak si domácí spíše hlídali vedení a gólové příležitosti se jevily jen zřídka. Radostín zahrával několik rohových kopů, ale křižanovská obrana si s nimi vždy dokázala poradit.

 

Uklidnění pro domácí fanoušky přinesl D. Uhlíř. Ten se dostal ke střele za vápnem, jenž se otřela o bránícího hráče a míč přeletěl přes I. Dupala až do sítě. Křižanovu se již nedařilo tolik kombinačně a opticky se zatáhl.

 

Tempo hry tak udávali hosté. K největší šanci na snížení se ocitl J. Kozel. Ten se probil až za obranu Křižanova, již byl jen stíněn obráncem, ale výborným zákrokem se v tuto chvíli prezentoval J. Stupka. Stále mírnou převahu až do konce utkání si tak udržovali hosté. Domácí obrana si však s jejich postupnými útoky vždy dobře poradila a někdy rázně odvrátila míč do klidného herního pole.

 

Po závěrečném hvizdu se ze tří bodů zaslouženě radoval Křižanov, jenž se posunul do klidného středu tabulky. Naopak hosté prodloužili svoji zápornou šňůru, která je táhne do nízkých pater celkové tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Vstup do utkání jsme měli výborný. Kluci byli důrazní a přesní v přihrávkách a zaslouženě jsme vedli průběžně o tři branky. Radostín však po pěkné akci snížil a po naší chybě se dostal na dostřel. Druhá půle neměla z naší strany takovou kvalitu jako první, ale podařilo se nám brzy odskočit na rozdíl dvou branek. Zbytek utkání byl sice opticky aktivnější Radostín, ale my si výsledek celkem v poklidu pohlídali.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Do Křižanova jsme odjížděli opět ve velmi improvizované sestavě se čtyřmi dorostenci a na našem výkonu to bylo znát i když obě naše branky vstřelil mladíček Pavel Císař .Vstup do utkání byl katastrofální probrali jsme se až za stavu 3:0 domácí na na nás vlítli a zaslouženě vedli a zdálo se být rozhodnuto,ale podařilo se nám zápas zdramatizovat ale to bylo z naší strany v první půli vše. V drůhém poločase jsme začali aktivněji ale místo aby jsme dali na 3:3 kdy šel J.Kozel sám na branku po parádním pasu si bravurně zpracoval míč ale nedal tak jsme dostali čtvrtý gol a bylo rozhodnuto.Dnes mohl zápas skončit klidně 6:6 ale skončil 4:2 .Domácí se víc prali o vítězství a zaslouženě vyhráli .Za dnešní výkon mohu pochválit jen Pavla Císaře za dva vstřelené goly a střídajicí M.Srnského a O.Bradáče



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Invald [-] , J. Milota [-] , P. Kaštan [-] , R. Navrátil [-] - D. Uhlíř [-] (90. D. Fendrych [-] ) , T. Plocek [-] (77. J. Mužátko [-] ) , M. Petr [-] (65. P. Štěpánek [-] ) , D. Nobicht [-] - F. Trnka [-] (46. M. Burian [-] ) , L. Burian [-] (46. F. Lukášek [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Novotný [-] , S. Berka [-] , J. Kohout [-] , M. Šimek [-] - J. Kozel [-] , R. Večeřa [-] (63. M. Srnský [-] ) , L. Dvořák [-] , L. Kozel [-] - M. Láznička [-] (57. L. Oulehla [-] ) , P. Císař [-] (78. D. Toman [-] )

ŽK: 27. D. Uhlíř , 29. P. Kaštan , 31. T. Plocek , 34. L. Burian , 77. D. Invald - 52. L. Kozel , 71. M. Srnský , 73. J. Kozel .
Hráči zápasu: L. Burian - P. Císař .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - TEPLÝ Radek, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.