Ve Víru se překvapení nekonalo


Branky


0

Souboj v tabulce posledního  Víru s prvním Bohdalovem vyzněl jasně pro favorita utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vstřelil jednu branku

Bohdalovští si přijeli do Víru  zahrát fotbal a ukázat divákům, proč jsou na čele tabulky. Proti byl ale hrozný stav hrací plochy hřiště. To bylo asi příčinou toho, že se brzy přizpůsobili hře domácích, a tak se nehrál fotbal ale pravá kopaná. Míč byl neustále ve vzduchu, jedna nepřesnost střídala druhou. Přesto se hosté dostávali do brankových příležitostí, ale v zakončení nebyli úspěšní. Kdyby poločas skončil 0 : 5, nikdo by se nedivil, mnohdy zasahoval skvělý Preisler. Na druhé straně domácí brankáře Bohdalova Mundoka vůbec neohrozili, jenom snad ze dvou rohových kopů, které ovšem nedokázali nijak zúročit. Stínem prvního poločasu bylo zranění domácího obránce Havla, který si bez ciziho zavinění ve skrumáži u vlastní branky, zřejmě přetrhl kolení vazy. Ve 39.minutě se konečně podařilo prolomit, pěknou střelou Šimka,střeleckou smůlu a poločas tak skončil 0:1.

Bohdalov potvrdil roli favorita

Ve druhém poločase se Bohdalovští jako obvykle začali prosazovat úspěšněji i proto, že hráčům Víru začaly docházet síly. Nepěkná kopaná však pokračovala i nadále, rozdíl v postavení v tabulce moc patrný nebyl. Přesto v 51. minutě se hezkou střelou prosadil Doležal, další branku přidal v 59.minutě opět Kuba Šimek a skóre zápasu v 89.minutě uzavřel David Křesťan a zápas tak skončil 0:4.

 



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: První poločas se odehrál za mírné převahy hostů měli více brankových příležitostí, ale opět výborně chytající brankař Preisler držel čisté konto až do čtyřicáté minuty. Druhý poločas ovládli hosté a zaslouženě si odvezli tři body. Musím říct, že jsem rád, že podzimní sezona skončila protože poslední čtyři pět kol jsem scháněl ty co mají registraci (hráče staršího data) aby jsme vůbec nějak dohráli podzim. Máme dost velkou marodku a někteří hráči jsou pracovně zaneprázdněni a tak to prostě nejde. Snad se to na jaře zlepší a dostaneme se tabulkou trochu víš.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Řekl bych, že jsme celé utkání byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. V první půlce jsme se trápili v koncovce, ve druhé už to bylo o něco lepší. Po druhé inkasované brance domácí odpadli. Výsledek je pro domácí ještě milostiví.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ROTKOVSKÝ Petr, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.