Bohdalov vyhrál šlágr kola


Branky


3

V Počítkách se hrál zápas prvních dvou celků tabulky. Lépe z tohoto zápasu vyšli nakonec hosté z Bohdalova, kteří vyhráli o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vstřelil tři branky

V Počítkách se střetly týmy, které jsou na prvních dvou místech tabulky Okresního přeboru. Bohdalov hned od začátku utkání vlétl na domácí a svojí rychlostí a důrazem je přehrával. První velkou šanci utkání měl domácí střelec Roman Halamka, ale jen těsně minul Mundokovu svatyni. Vzápětí se na druhé straně dobře uvolnil Koukal a tvrdou střelou k tyči poslal Bohdalov do vedení. Zlom utkání nastal těsně před poločasem. Bohdalov díky Neumanovi a Novotnému zvýšil vedení na 3:0 a bylo po utkání. V prvním poločase mohl Bohdalov ještě vedení zvýšit, ale domácí brankář Šobej svůj tým podržel.

Hosté ještě navýšili stav utkání

Ve druhém poločase pokračoval Bohdalov v tlaku a Počítky se pouze bránili. Domácí tým opět podržel Šobej, když šance Doležala a Koukala perfektně zlikvidoval. Poslední branku v utkání vstřelil Jaroš a stanovil skóre na 4:0 pro Bohdalov, který zaslouženě zvítězil.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Zasloužené vítězství Bohdalova, který nás předčil především v důrazu. Bohdalov prokázal svoji kvalitu a oprávněně je na prvním místě. My se musíme zlepšit především v nasazení.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Dnes musím kluky pochválit, všichni plnili to co jsme si před utkáním řekli. Domácí jsme přehráli bojovností a nasazením a zaslouženě si odvážíme tři body. Výborně zahráli kluci z béčka. Od Počítek jsem čekal trochu víc vzhledem k postavení v tabulce, ale jak se říká každý zápas je jiný.



Počet diváků: 165. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - INVALD Lukáš, FILIP Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 10. 2016 17:56
SK TRANSFORMÁTOR POČÍTKY omluvu přijímá a přeje Tobě i Bohdalovu,at se daří.
16. 10. 2016 22:52
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Omlouvám se všem hráčům a fanouškům Počítek za své výroky. Na druhou stranu proti sobě hráli lídři tabulky, tak to dalo zápasu větší náboj a to k tomu také patří. Repekt hráčům domácích,kteří mi po zápase podali ruku a vzali moji omluvu.
16. 10. 2016 20:21
Bohužel to dnes druhému temu tabulky nešlo, hosté je jim nedali šanci ani těch nejslabších chvilkách své hry.