Rezerva Meziměstí nenechala Křinicím žádné body


Branky


0

Do Ruprechtich přijely v předposledním kole Křinice, které na domácí nestačily a domů si odvezly porážku 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel lépe domácím

Předposlední utkání obou mužstev za ideálního počasí se vyvíjelo lépe pro domácí mužstvo. Ve hře totiž měli malinko navrch, lépe kombinovali, jak se říká lidově "dávali si to", což proti Křinicím, které přijely ve velmi oslabené sestavě, byl skvělý recept. Na pár šancí na obou stranách, které žádný tým nezúročil, se nic nedělo. Až tedy do 24. minuty. Kolmicí byl do samostatného nájezdu vyslán kouzelník Petr Šprinc, který se, jak je jeho zvykem, nemýlil a tím pádem poslal rezervu Meziměstí do jednobrankového vedení. Hosté z Křinic mohli srovnat. Po výkopu brankáře Radima Víta nastřelil z voleje břevno šplímachr hostí Jammil. Nic zajímavého se již do konce poločasu nedělo, a tak šli do kabin určitě spokojenější domácí.

Sporná penalta určila směr zápasu

Do druhé půle vstoupily oba týmy s jasným cílem, domácí chtěli udržet vedení, naopak hosté přidat vyrovnávající gól. Skoro po čtvrt hodině hry pískl velmi sporný pokutový kop mladý sudí Saučuk. K penaltovému puntíku se postavil Petr Bouška. Tento hráč se nemýlil a v 58. minutě poslal svůj tým už do dvoubrankového vedení. Po tomto gólu hrálo prakticky jen jedno mužstvo. Hosté z Křinic se poté spíše soutředili na sebe, než aby se snažili s výsledkem něco udělat. Navíc nedodržovali pokyny trenéra, což by se pro úspěch dělat nemělo. Bylo vidět, že jim i možná kvůli oslabené sestavě došly síly, a tak ještě v závěru přidalo Meziměstí poslední, třetí gól. Ve skrumáži v pokutovém území se nejlépe zorientoval maldík Kubeček a v 93. minutě zpečetil výhru domácího celku.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křinice
Lukáš Harviš - obránce hostů: Dnes jsme bohužel utkání nezvládli. Možná tomu pomohla i sporná penalta, ale na to se nechci vymlouvat. Škoda, že jsme nedokázali alespoň vstřelit gól, čímž bychom ještě mohli s výsledkem něco udělat.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: SAUČUK Martin - JARÝ Zdenek (N), LHOTSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku