3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní Křinický obrat


Branky


30. T. Dvořáček (p.) , 35. T. Plný , 49. L. Harviš - 18. J. Matusek , 27. J. Matusek
0

V utkání druhého kola skupiny o umístění hostily domácí Křinice "béčko" Meziměstí. Zápas převedl velice zajímavou podívanou, body po skvělém obratu zůstaly doma v Křinicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi divoký první poločas

Do první půle vkročily oba celky velmi aktivně, domácí preferovali postupný přechod do útočné fáze, hosté z Meziměstí svoji hru zakládali na zabezbečné obraně a následnými brejky. Ze začátku se lepší taktika jevila ta hostující. V 18. minutě utekl mezi obranou hostujcí Jiří Matusek, který svým zakočením nedal brankáři Vítovi žádnou šanci. O deset minut později tentýž hráč z rychlého protiútoku zvýšil již na 0:2 pro Meziměstí. Ovšem domácí se nenechali zahambit a hned začali s obratem. Ve 30. minutě po jasné penaltě snížil domácí jezdec Tomáš Dvořáček. O pět minut později byl stav utkání nerozhodný. Ve 35. minutě po pohledné akci srovnával křinický záložník Tomáš Plný. První půle byla tedy velmi atraktivní a diváci se mohli těšit na to, co se stane v té druhé.

Lepší domácí si výhru nenechali ujít

Lepší vstup do druhé půle předvedli domácí. Hned ve 49. minutě se po centru jednoho z domácích hráčů prosadil hlavou Lukáš Harviš. Rázem byl obrat dokonán. V dalších minutíách byla vidět zcela jasná převaha domácícho týmu. Dvě nastřelené tyčky, neproměné šance, to hovoří za vše. Domácí tedy nevyužili šance k navýšení skóre, hosté si již žádnou šnaci také nevypracovali, a tak se z výhry a tří bodů mohly radovat Křinice, které oplatily rezervě Meziměstí nedávnou prohru 1:2, také na jejich hřišti. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Křinice
Josef Fajstl - trenér domácích: Je to čím dál tím lepší, naše výkony rostou, ale pořád to může být daleko lepší. Chválím kluky za obrat v zápase.




Sestavy


Sokol Křinice
R. Vít [-] - P. Rosa [-] , M. Vinš [-] (70. A. Suchánek [-] ) , L. Kalous [-] , N. Ben [-] - L. Harviš [-] (67. J. Ille [-] ) , T. Dvořáček [-] , T. Plný [-] , M. Adamov [-] (46. J. Roman [-] ) - J. Kovač [-] , M. Uždil [-] -

TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - A. Poliak [-] , J. Ptáček [-] (46. J. Kubeček [-] ) , J. Krosnář [-] , O. Slovák [-] , R. Hromas [-] , J. Matusek [-] , J. Doležal [-] , V. Smrček [-] , A. Borůvka [-] , V. Mareš [-]

ŽK: 82. A. Poliak , 87. V. Smrček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SAUČUK Martin - LHOTSKÝ Josef (N), JARÝ Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku