Jasné vítězství domácí Jiskry Hazlov


Branky


0

     Jiskra Hazlov v sobotním utkání hostila Sokol Drmoul. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale výsledek zápasu skončil jasně pro domácí Jiskru, která je ještě v boji o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu oba trenéři postavili do základu to nejlepší, co měli k dispozici. Začátek utkání byl velmi vyrovnaný. Obě mužstva si vytvořila několik gólových šancí, ale kýžené branky se žádný z týmů nedočkal. Gólmani obou mužstev odváděli dobrou práci a za svá záda žádný balón nepustili. Hlavní rozhodčí utkání Jiří Kroupa odváděl oba týmy do kabin za stavu 0:0. 

     Začátek druhého poločasu nabral rychlý spád, kdy se ve 47. min. po zdařilé akci trefil do sítě hostujícího brankáře Jiřího Kůty domácí Miroslav Kamenický a otevřel skóre zápasu. Hosté po této brance opakovaně zkoušeli vsítit míč do brány Jiskry, ale neúspěšně. Další střelu v 58.min. zaznamenal opět Miroslav Kamenický a zvýšil skóre na 2:0. To už Sokol začal být jistě nervozní, ale kýžená branka ne a ne padnout. Ovšem domácí si chtěli svůj náskok pojistit a tak v 62.min. zvýšil skóre na 3:0 Martin Jurky. Do konce zápasu zbývalo necelých 30.minut, ale smůla, která stála na straně hostů se ne a ne pustit. Poslední branku zápasu opět zaznamenal v 85.min. domácí Martin Jurky a uzavřel stav utkání se skóre 4:0.

Hlavní rozhodčí Jiří Kroupa během zápasu udělil na straně domácích tři žluté karty a na straně hostů dvě žluté karty. Jiskra Hazlov si zaslouženě připisuje tři body do tabulky a stále bojuje o postup do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra Hazlov
Peter Pavlenda ( trenér): " První poločas jsem měli více šancí, ale hosté hráli taky dobře. Oba týmy si vytvořili řadu šancí, ale tyto neproměnili. Druhý poločas jsme hosty jednoznačně přehrály a za pár minut jsem jim dali tři branky. Stále hrajem o postup a je vše ještě otevřené. Uvidíme v posledním kole jak oto dopadne. Pro nás dobré tři body."

TJ Sokol Drmoul
Zdeněk Langr ( trenér): " První poločas to bylo vyrovnané utkání, kluci měli několik šancí , ale nedali. Druhý poločas domácí nás přehráli a konečný výsledek byl jednoznačný."



Sestavy



TJ Sokol Drmoul
J. Kůta [-] - T. Šelmek [-] , J. Mucek [-] , N. Elias [-] , M. Langer [-] , L. Černohorský [-] , T. Štrunc [-] , R. Klofanda [-] (76. M. Blažek [-] ) , M. Purkrt [-] , P. Kóša [-] , K. Novotný [-]

ŽK: 43. M. Tuček , 78. J. Martinovský , 85. P. Fuxa - 44. M. Purkrt , 62. L. Černohorský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - KORCH Pavel (N), BOLEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.