Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mužstvo Tatranu prohrálo s Hranicema


Branky


0

Jeden z lídrů tabulky Tatran Tři Sekery přivítal na svém hřišti celek Jiskry Hranice. Očekával se vyrovnaný duel, který nakonec jasně vyzněl pro hostující hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas.

      Do prvního poločasu nastoupil  oslabený domácí tým o zraněné hráče s touhou vyhrát toto utkání. Domácí tým byl ze začátku utkání o trošku lepší než hosté. Ve 34. minutě po akci domácích se k míči dostal Čeněk Hrubý a propálil hostujícího brankáře Miroslava  Pinera. Domácí tým na svém hřišti vedl 1:0. Po tomto střeleném  gólu hostující hráči začali přitápět pod kotlem a ve 39. minutě po rychlém nákopu za obranu skóroval Jakub Kleiner. Stav utkání byl 1:1. Už se zdálo, že nerozhodný výsledek vydrží do poločasu, ale hostující hráči byli proti tomu. Z levé strany po ztrátě balónu hostující obránce nakopnul balon přes obranu, kdy domácí brankář Jan Jirman nestačil na toto zareagovat a velmi dobře hrající  David Dorotovič hlavou překonal domácího brankáře. Rázem byl stav utkání  1:2 pro hosty. Po tomto inkasovaném  gólu ukončil hlavní rozhodčí Jiří Kroupa první poločas.

Druhý poločas vyhrál jednoznačně tým z Hranic

      Do druhého poločasu nastoupil domácí tým s jednou změnou ve své sestavě. Petr Klofanda byl nahrazen Ladislavem Šilhánem. Hosté zatím hráli ve stejné sestavě. Nabuzený tým z Hranic byl od začátku druhého poločasu lepším týmen a bratři Dorotovičovi dělali velké starosti obráncům Tatranu. Hráči Hranic si vytvořili po chybách domácího týmu několik šancí, ale další gól z jejich kopaček zatím nepadnul.

Další gól padnul v 53. min., kdy obránce Tatranu špatně zpracoval míč, který skončil za lajnou. Hráči Hranic rychle rozehráli a k míči se dostal se štěstím hostující hráč Jan Stasiak, který se nemýlil s navýšil gólové skóre hostí na 1:3. Po tomto inkasovaném gólu odstoupil ze hry domácí hráč a tým Tatranu hrál o 10-ti hráčích.

Zbytek druhého poločasu už byl jednoznačnou záležitostí hráčů z Hranic. Tyto si ještě vytvořili několik šancí, ale obrana Tatranu to se štestím zvládla na výbornou. Hlavní rozhodčí Jiří Kroupa po 90. min. utkání ukončil s výsledkem 1:3 pro hosty. Hráči Hranic  podali na hřišti domácího týmu Tatranu výborný výkon a právem si odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec (hrající trenér a předseda týmu): " Náš tým je v součastné době velmi oslaben o zraněné hráče. Toto utkání hráči herně nezvládli , především druhý poločas byl špatný . Porážka ze strany Hranic byla zasloužená. Musíme se do příštího zápasu dát dohromady a pokusit se dál bodovat."




Sestavy


TJ Tatran Tři Sekery
J. Jirman [-] - V. Říha [-] , Č. Hrubý [-] , D. Kroft [-] , J. Štiller [-] , T. Jirásek [-] , M. Semančík [-] , P. Klofanda [-] (46. L. Šilhán [-] ) , R. Tunder [-] , A. Sejkora [-] , O. Hrbek [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] (55. J. Stránský [-] ) , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , M. Hodonický [-] (60. P. Hrkal [-] ) , J. Starsiak [-] , J. Kleiner [-] , Z. Brožek [-] , P. Nový [-] , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - ROZSÍVAL Josef (N), MAJSTŘÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.