4:5p.
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř dokázal pouze vyrovnat


Branky


5. J. Popelka , 47. J. Janata , 52. R. Kovačík , 87. T. Skála - 29. M. Kučera , 34. M. Kučera , 43. Z. Dušek (p.) , 56. P. Janda
0

Sedmý Žacléř hostil druhý Chlumec nad Cidlinou a hostům šlo o získání nějakých bodů k jistotě záchrany. To domácí tým už hrál uvolněně, protože na svém postavení nemohl nic změnit. V zápase nakonec padlo osm branek a dospěl až k penaltovému rozstřelu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase rozhodla neproměněná penalta

Vstup do zápasu se domácí podařil a už v páté minutě šli do vedení. Domácí Popelka využil zaváhání hostujícího gólmana Appla a posla svůj tým do vedení. O chvíli později mohlo být pro domácí ještě veseleji, protože dostali výhodu pokutového kopu. Penaltu ovšem gólman Appl zlikvidoval a tak to bylo pořád 1:0. Neproměněná penalta trochu srazila útočnou aktivitu domácích a hosté jim dali lekci z produktivity. V 29.minutě se dostal do šance hostující Kučera a srovnal na 1:1. O pět minut je to opět Kučera, který otáčí skóre na 1:2 pro Chlumec. V závěru poločasu se ještě z pokutového kopu trefil hostující Dušek a první poločas tak skončil 1:3 pro hosty.

Žacléř dokázal vyrovnat v samotném závěru zápasu

I začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím a už v 47.minutě se podařilo snížit Janatovi na kontaktních 2:3. O pět minut později je srovnáno na 3:3, když gólmana Appla překonal domácí Kovačík. Domácí tým je sice lepší, ale v 56.minutě se hostům opět podařilo gólově utéct, když na 3:4 upravil hostující Janda. Po této brance domácí tým přitlačil a hosty držel nad vodou jejich gólman Appl. Domácím se dlouho nedařilo vstřelit vyrovnávací gól, ale za svou snahu nakonec byli odměněni. V 87.minutě vyrovnal na konečných 4:4 Skála a zařídil tak pro Žacléř remízu a pokutové kopy.

V penaltách vyhráli šťastnější hosté

Penaltovou loterii vyhráli šťastnější hosté z Chlumce, když se jim podařilo vstřelit o jeden gól víc, než domácím. Chlumec si tak pojistil účast v 1.B. třídě i na příští sezonu.





Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Sekretář Radek Kotyk: Do utkání jsme vstoupili dobře, neproměněná penalta za stavu 1:0 nás trochu srazila. Hosté byli velmi produktivní a ze tří možností otočili skóre. Po změně stran bylo brzy vyrovnáno, ale Chlumec opět odskočil. Remízu trefil v závěru Skála, penalty v Žacléři neumíme a tak bereme jen bod, ale na hru se dalo dívat.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: V dnešním zápase byli domácí hráči pohyblivější, zato naší působili dojmem, že není třeba při fotbale běhat. Náš tým podal na jaře po debaklu v D.Kalné druhý nejhorší výkon. Ale i přesto si že Žacléře odvážíme dva body a už jistou záchranu v 1.B třídě. Mrzí výkony některých zkušených hráčů, kteří svými zbytečnými chybami dostávají soupeře do hry. Dnes i přes úvodní gól dobře zachytal Jirka Appl.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] - M. Těžký [-] , J. Popelka [-] , M. Gajdoš [-] (67. D. Volhejn [-] ) , R. Kovačík [-] , P. Ondráško [-] , J. Janata [-] (75. A. Mačo [-] ) , Z. Maňuch [-] (67. R. Mirga [-] ) , J. Mádle [-] , T. Skála [-] , J. Baše [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - D. Tichý [-] (85. D. Šafránek [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Veselský [-] , M. Kučera [-] , V. Branský [-] , J. Myška [-] , P. Janda [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , K. Staněk [-] (67. V. Hanuš [-] )

ŽK: 80. J. Popelka , 85. J. Baše - 58. P. Janda .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: Jehlička František - ŠPAČEK Ladislav, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku