Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Dítě zničil Kopidlno čtyřmi góly


Branky


0

V zápase kola se utkaly páté Kobylice se čtvrtým Kopidlnem a tento zápas byl doslova o bytí, či nebytí v 1. B. třídě. Tomu odpovídala i kulisa utkání, kde si sto dvacet přítomných diváků opravdu přišlo na své a dokonce vidělo padnout i šest gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým ovládl už první poločas

Kobylice vstoupily do zápasu s odhodláním co nejdřív vstřelit branku a rozhodnout tak zápas. A to se jim podařilo náramně. Už v druhé minutě unikl po levé straně domácí rychlík Brzek a předložil míč Jirkovi Dítěti, který poprvé překonal hostujícího gólmana Brožíčka. Domácí se tak již brzy ujali vedení 1:0 a tato branka hosty dost otřásla. I když Kobylice i nadále ovládaly hru, tak se hostům podařilo vyrovnat, když hostující Tomáš Dřímal využil chybičky v domácí obraně a srovnal na 1:1. Domácí Kobylice byly i nadále lepší a opět se dostaly do vedení v 25.minutě. Na odkopnutý míč domácího Hejcmana si naběhl Dítě a dobře si ho zpracoval, poté už překonal jedinou překážku, gólmana Brožíčka a poslal svůj tým do vedení 2:1. V 31.minutě unikl opět po lajně domácí Brzek a poslal centr na nabíhajícího Havlíčka, který rozvlnil síť za zády gólman Brožíčka a upravil vedení domácích na 3:1. Poté se strhla průtrž mračen a chvilku se nehrálo. První poločas skončil 3:1 pro domácí a to zcela zaslouženě.

V úvodu druhého poločasu přidal dva góly Dítě a bylo hotovo

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím ještě lépe než do toho prvního. Už po necelých dvou minutách hlavičkoval domácí Havlíček do břevna hostující brány. K odraženému míči se dostal kanonýr Dítě a nekompromisně završil svým Hattrickem na 4:1. O pět minut později se opět prosazuje Jirka Dítě a svou čtvrtou brankou v zápase zvyšuje na 5:1. Do konce zápasu to byl souboj domácích hráčů s hostujícím gólmanem Brožíčkem, ale také s vlastní nepřesností. A když už se, ve svých šancích, neprosadili ani Dítě a ani Brzek, tak zápas skončil jednoznačnou výhrou 5:1. Kobylice tak poskočily v tabulce na čtvrté místo a zvýšily tím své naděje na záchranu v 1.B. třídě.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: Vítězství Kobylic je naprosto zasloužené i díky dobré hře v obraně a rychlé křídelní hře, která přinesla body domácím již v minulém utkání.

FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Byli jsme si vědomi důležitosti utkání, čekali těžký zápas, chtěli uhlídat domácího kanonýra. Soupeř nás předčil snad ve všech směrech, nezopakovali jsme výkon z posledního vzájemného měření sil. Bleskové ofenzivní výpady do naší obrany nám dělaly velké problémy a domácí nám brzy brankově odskočili. Zápas potom kontrolovali. Musím uznat, že domácí zvítězili zaslouženě.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - T. Havlíček [-] (71. J. Pšenička [-] ) , J. Dítě [-] , R. Brzek [-] (87. P. Klimt [-] ) , V. Trutnovský [-] , J. Vávra [-] , L. Říha [-] , M. Khol [-] (82. D. Sedláček [-] ) , P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , J. Hejcman [-]

FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - L. Strnad [-] (55. M. Valnoha [-] ) , L. Komárek [-] , J. Geršl [-] , O. Černovský [-] - T. Dřímal [-] (74. V. Dyčenko [-] ) , D. Machačný [-] , M. Havelka [-] , P. Berounský [-] , J. Dřímal [-] - P. Zedek [-]

ŽK: 73. J. Geršl , 81. M. Brožíček , 84. V. Dyčenko .
Hráči zápasu: J. Dítě , R. Brzek , P. Dvořák - T. Dřímal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hlavsa Václav - SLAVÍČEK Lukáš, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku