Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra posunula Chlumec na druhé místo


Branky


0

Osmé Kunčice přivítaly třetí Chlumec, který má na jaře výbornou formu. Domácí tým měl problémy se sestavou, ale pokud mu fyzické síly stačily, tak byl Chlumci víc než vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase mohlo vyhrát kterékoliv z mužstev

Úvod zápasu patřil hostům, kterým se proti deseti domácím hráčům hrálo velice dobře. Chlumec se čtyřmi dorostenci v základu hrál velice dobře a brzy se ujal vedení 2:0, kdy oba góly vstřelil Myška. Poté se hosté trošku uklidnili a umožnili tím dostat se Kunčicím do hry. Kunčicím se podařila pěkná akce a snížili Janem Stejným na 2:1. Domácí mohli do konce poločasu klidně otočit stav zápasu, když se do vynikající šance dostal Jelínek, ale gólman Appl ho vychytal. Chvilku před koncem poločasu dokonce nastřelil domácí tým břevno hostující brány. První poločas tak skončil 1:2 pro hosty, ale mohl klidně skončit vedením domácích 3:2.

Po třetí brance domácí tým odpadl

V druhém poločase už hráli domácí v jedenácti, když se jim dostavil jejich hráč už na konci poločasu prvního. Dvacet minut ještě domácí tým stíhal běhat s lepším a techničtějším týmem hostí, ale bylo jasné, že to domácí dlouho vydržet nemůžou. V 68.minutě završil Myška svůj hattrick třetím gólem v domácí síti a Kunčice definitivně odpadly. Jeden hráč zraněný, trenér přes 50 let, nerozchytaný gólman, to byla voda na mlýn velice dobře hrajícímu mužstvu Chlumce, v kterém dobře hráli i všichni dorostenci. Poté se rozjel střelecký koncert Miroslava Kučery a nejlepšího hráče na hřišti Myšky, který Kučerovi přihrával na gól za gólem. Kučera v průběhu dvanácti minut vstřelil čtyři branky a konečné skóre zápasu se tak zastavilo na 1:7.

 

 




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Dnes hrající trenér Jan Jelínek: Chtěl bych vyzvednout férové a fotbalové jednání hráčů Chlumce, kdy se nesnažili zneužívat svých fotbalových a fyzických předností a opravdu to byl férový zápas. V prvním poločase se nám podařilo udržet přijatelné skóre s velkou dávkou štěstí, ale vývoj druhé půle byl zcela v rukou hostů. Potápějící se bárku nechalo několik hráčů zcela na holičkách a bylo jim úplně FUK, jak zápas dopadne a kdo bude hrát. V sestavě v jaké se nastoupilo to ani jinak nemohlo dopadnout.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Je třeba poděkovat hráčům našeho dorostu za výpomoc v zápase. Domácí do zápasu nastoupili jen v deseti hráčích. Po dvou brankách Myšky jsme opět přestali hrát a domácím umožnili dát branku. A klidně mohli domácí jít do vedení, když neproměnili dvě šance. V půli druhého poločasu přidal náš nejlepší hráč Jirka Myška svůj třetí gól. Potom se čtyřikrát trefil Míra Kučera a nebylo co řešit. Naše vítězství bylo zcela zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - M. Švec [-] , J. Stejný [-] , M. Krejčík [-] , A. Chlum [-] , J. Jeřábek [-] , J. Míč [-] , J. Jelínek [-] , M. Punner [-] , A. Kracík [-] , K. Kužel [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - D. Tichý [-] , J. Zeman [-] , A. Jerie [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , D. Šafránek [-] , J. Myška [-] , P. Janda [-] , D. Appl [-] , J. Blumenthal [-]

ŽK: 59. J. Myška .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Styblík Jaromír - MEDLÍK Karel, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku