Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice si v Žacléři zastřílely


Branky


0

Sedmý Žacléř hostil páté Kobylice, které ještě tvrdě bojují o záchranu v 1.B. třídě. Žacléř se v poslední době herně zvedl, tak Kobylice nečekal lehký zápas. Po vyrovnaném prvním poločase se s brankami roztrhl pytel a diváci nakonec viděli padnout osm branek.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném prvním poločase domácí zaostávali pouze o gól

Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně s vědomím jeho důležitosti. Domácím se dařilo zadržovat útoky Kobylic a podnikat rychlé protiútoky. Kombinace místy vázla a nebylo to žádné úchvatné fotbalové představení. V prvním poločase se obě mužstva střídala v držení míče, a proto také skončil těsně 1:2 pro hostující tým. A hlavně domácím se také podařilo vstřelit branku a udržet tak naději do poločasu druhého.

V druhém poločase se projevila větší vyzrálost hostů

V druhém poločase začaly Kobylice roztáčet kolotoč pohledných akcí a domácí přestávali stíhat. Hlavně křídelní hra hostů, dělala domácím veliké problémy a zastavovat útočné duo Dítě, Havlíček se zdálo neřešitelným problémem. To se nakonec ukázalo jako klíčové, protože Jirka Dítě vstřelil do sítě Žacléře tři branky a Tomáš Havlíček dva. Za hosty přidal ještě jednu branku David Brzek. Jelikož se v domácím týmu prosadili pouze dva střelci Zdeněk Maňuch a Jarda Mádle, tak Kobylice vyhrály tento zápas zcela jednoznačně 2:6. Kobylice se výhrou posunuly na čtvrtou příčku, ale se stejným bodovým ziskem, jako páté Kopidlno. Poslední čtyři kola budou ještě hodně náročné.




Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Trenér Vlastimil Honek: Hosté nás předčili především v důrazu před brankou, tři góly jsme dostali po střelách, které náš brankář vyrazil.

FC Spartak Kobylice
Trenér Libor Tobišek: Do zápasu jsme vstupovali s vědomím jediné možnosti a to výhry. Po vlažném a nedůrazném začátku se hra pomalu rozehrávala v náš prospěch a po několika fantastických kombinacích našich hráčů jsme celé utkání bravurně zvládli. V tomto zápase se nám po dlouhé době povedlo využít naši křídelní rychlost společně s převzetí přihrávek.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] - D. Poláček [-] , A. Mačo [-] (66. D. Volhejn [-] ) , J. Popelka [-] , M. Těžký [-] , R. Mirga [-] , Z. Maňuch [-] , J. Mádle [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-] , J. Baše [-]

FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - T. Havlíček [-] (89. L. Tobišek [-] ) , J. Dítě [-] , M. Khol [-] , R. Brzek [-] (87. T. Dušek [-] ) , J. Vávra [-] , L. Říha [-] , J. Hejcman [-] (64. P. Klimt [-] ) , P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , V. Trutnovský [-]

ŽK: 57. T. Skála , 64. A. Mačo - 23. J. Hejcman .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Kout Jaroslav - MARTÍNEK Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku