Libáň v dlouhém oslabení vybojovala remízu


Branky


11. R. Brzek , 67. R. Brzek , 83. P. Dvořák (p.) - 58. A. Sitař , 77. A. Sitař , 89. R. Balcar
0

Páté Kobylice hostily šestou Libáň a hosté se v případě výhry mohli bodově dotáhnout na svého soupeře. Podle toho také zápas vypadal a odehrálo se velice dramatické utkání, ve kterém padla v úvodu červená karta, byla přetahovaná o výsledek, aby nakonec o výsledku rozhodly pokutové kopy.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta hned v úvodu prvního poločasu

Do zápasu vstoupily Kobylice s větrem v zádech, který hned v první akci zápasu sehrál svou roli. Vítr pomohl dlouhé přihrávce na Romana Brzka, který mohl běžet sám na bránu a nedovoleně jej zastavil hostující Mutzer. Rozhodčí vytáhl červenou kartu a Libáň tak od třetí minuty hrála o jednoho hráče v poli méně. Domácí svou přesilovku využili v 11.minutě, kdy Jirka Dítě našel přesnou přihrávkou Romana Brzka, který otevřel skóre zápasu. Celý zbytek prvního poločasu se Kobylice snažily o vstřelení druhé branky, ale nepodařilo se jim to z žádné akce. První poločas tak skončil pouze jednobrankovým vedením pro domácí tým.


Statečně bojující Libáň dokázala pokaždé vyrovnat

V druhém poločase hostům pomohlo, že hráli po větru a i v deseti byli nebezpeční. V 58.minutě se dostal k míči hostující Adam Sítař a podařilo se mu vyrovnat na 1:1. Po devíti minutách se domácím opět podařilo jít do vedení, když jejich nejlepší hráč Roman Brzek nechytatelnou bombou posunul skóre na 2:1 v prospěch Kobylic. Poté měli Kobylice mírný tlak, ze kterého ovšem nic nevytěžily. V 77.minutě to byl opět šikovný Adam Sítař, který srovnal na 2:2, a už to vypadalo, že hosté uhrají remízu. Poté ovšem rozhodčí neodpískal, v 83.minutě, jasný faul na hostujícího hráče. Akce pokračovala a v pokutovém území hostí byl faulován Havlíček a rozhodčí odpískal pokutový kop. Penaltu bezpečně proměnil Dvořák a poslal svůj tým do vedení 3:2. Hosty tato nepřízeň osudu nepoložila a v 88.minutě srovnal Balcar na 3:3. Zápas tímto výsledkem i skončil a tak se muselo jít na pokutové kopy.

V penaltách byly šťastnější Kobylice

V prvním zápase v Libáni, byl v penaltovém rozstřelu šťastnější domácí tým. Tentokrát se štěstěna také přiklonila k domácímu týmu a Kobylice si tak po penaltovém rozstřelu připsaly druhý bod.





Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: Utkání jsme za silného větru začali dobře. Došlo k vyloučení hostujícího hráče a brzy jsme se ujali i vedení. Přes naši převahu v prvním poločase, jsme už branku vstřelit nedokázali. V druhém poločase hosté pokaždé dokázali vyrovnat, a proto jsme pouze remizovali. V penaltách jsme byli šťastnějším týmem.

TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: K dnešnímu utkání jsme přijeli pouze s dvanácti hráči. A aby toho nebylo málo, tak už v druhé minutě jsme šli do deseti po přísném vyloučení. V prvním poločase se domácí ujali vedení. V druhém poločase se nám podařilo dvakrát vyrovnat. Za stavu 2:2 vzal otěže utkání do svých rukou rozhodčí, který neodpískal jasný faul na našeho hráče, a vzápětí byla penalta pro Kobylice. Naši hráči to nevzdali a odměnou jim byla vyrovnávací branka dvě minuty před koncem. V penaltách měli více štěstí domácí. Chtěl bych celému mužstvu poděkovat za výborný výkon. Všichni hráli dnes dobře.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KALAŠ Radek, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku