1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza v Kunčicích


Branky


0

Páté Kopidlno přijelo na hřiště sedmých Kunčic nad Labem zabodovat a snažilo se o to po celé utkání. I když osmdesát přítomných diváků branku padnout nevidělo, i tak se dočkali zajímavých situací v průběhu utkání a dramatického závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru prvního poločasu vyloučení domácího hráče

Domácí mohli hned v první minutě skórovat, když dostali výhodu trestňáčku z dobré pozice, po faulu na Jílka. Ale Jirka Míč vysoko přestřelil Brožíčkovu bránu. Poté převzali iniciativu hosté a v prvních deseti minutách měli míč pod kontrolou. Ovšem bez brankového zakončení. V 11.minutě se k míči dostal domácí Gaszi a šikovnou přihrávkou našel volného Jílka, který chytře přenechal míč Punnerovi. Punner se ale své šance asi zalekl a nic z toho nebylo. V 12.minutě Punner ztratil míč a poté zbytečně fauloval za žlutou kartu. V 16.minutě hodil domácí Adam Kracík dlouhý míč do vápna. Míč se dostal až k jeho bratrovi Michalovi, který napálil brankovou konstrukci. Poté se hra odehrávala mezi vápny a ani jedno z mužstev si nevypracovalo žádnou vážnější brankovou příležitost. V 40.minutě fauluje opět domácí Punner a po druhé žluté kartě, a následné červené, musel opustit hřiště. Závěr poločasu domácí zvládli udržet čisté konto, ale málem ne nervy a mohli být oslabeni ještě víc.

Kopidlno nedokázalo využít přesilovku

V kabině trenér zchladil hlavy domácích hráčů a ti se v druhém poločase soustředili pouze na hru, což se jim vyplatilo. Kopidlno hrálo o jednoho hráče v poli navíc, ale znamenalo to pouze to, že výborně bránilo, ale dopředu to nebylo nic slavného. Domácí Adam Kracík na místě stopera kraloval ve vzduch i na zemi. A když se hostům konečně podařilo zakončit, tak tam byl skvělý Petrák v bráně domácích, který nepustil za svá záda ani jednu střelu hostů. V 66.minutě to už vypadalo, že se hostům konečně podaří skórovat, jenomže gólman Petrák, odvážným skokem pod nohy Berounského, zabránil jistému gólu. Branku mohli přidat i domácí, když v 83.minutě obral hostujícího stopera o míč Michal Kracík. Ale i tato šance zůstala nevyužita a tak zápas dospěl k penaltovému rozstřelu.

V penaltách vyhráli šťastnější domácí

Penaltovou loterii vyhráli šťastnější domácí, když se jim podařilo vstřelit o dva góly více, než hostům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Přes velké problémy se sestavením úvodní jedenáctky – marodka, práce apod. - můžeme být s konečným výsledkem asi spokojeni. V zápase jsme hráli 50 minut v oslabení, ale soupeře jsme dokázali udržet v dostatečné vzdálenosti od brány, a co prošlo, pochytal jistý Petrák.

FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Rád bych něco z našeho herního projevu pochválil, vyzdvihl, ale přemýšlím marně co. Obranná řada splnila svůj úkol, ale ve hře dopředu jsme prakticky nic nevymysleli, a to jsme hráli dobrou půlku utkání přesilovku. Dvě slibné šance jsme nezužitkovali a v penaltovém rozstřelu, i když náš brankář se blýskl parádním zákrokem a živil naději na dva body, jsme nakonec pohořeli.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - M. Švec [-] , M. Krejčík [-] (88. J. Stejný [-] ) , T. Jílek [-] , D. Adolf [-] (46. K. Kužel [-] ) , J. Míč [-] , M. Kracík [-] , O. Gaszi [-] , M. Punner [-] , A. Kracík [-] , A. Chlum [-]

FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - V. Dyčenko [-] (79. R. Dorď [-] ) , L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , Š. Malý [-] (55. T. Dřímal [-] ) - P. Komárek [-] , V. Hnát [-] , O. Černovský [-] , P. Zedek [-] (70. J. Dřímal [-] ) - P. Berounský [-] , M. Poutník [-] (46. M. Valnoha [-] )

ŽK: 12. M. Punner , 26. M. Švec , 31. T. Jílek - 31. O. Černovský , 76. M. Valnoha . ČK: 40. M. Punner .
Hráči zápasu: J. Petrák , A. Kracík - P. Berounský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - FIŠER Pavel, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku