Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec nadělil Žacléři půltucet


Branky


0

Pátý Chlumec nad Cidlinou přivítal na svém hřišti sedmý Žacléř, který je zmítán zraněním klíčových hráčů a je rád, když dokáže poskládat na zápas sestavu. Osmdesát spokojených diváků vidělo šest ukázkových branek a určitě je domácí tým svým výkonem potěšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky domácích v prvním poločase rozhodly zápas

Domácí tým vstoupil do zápasu velice aktivně a od začátku se usadil na polovině svého soupeře. Chlumci se poměrně brzy podařilo jít do vedení a to když se v osmé minutě po rychlé kombinaci prosadil domácí Beneš. V dalším průběhu prvního poločasu si domácí vytvářeli i další šance, ale nedokázali je proměňovat. Hosté se toho na moc nezmohli a pouze bránili. Občasný brejk, domácího gólmana Appla neohrozil. Další branky tak přišly až v závěru prvního poločasu. V 39.minutě se prosadil mladý domácí hráč Hartman a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Neuběhly ani dvě minuty a opět se měnilo skóre. Tentokrát se prosadil zkušený Daniel Appl a bylo to 3:0. První poločas skončil tímto výsledkem a osmdesát natěšených diváků se těšilo na brankostroj v poločase druhém.

Neškodní hosté inkasovali třikrát i v druhém poločase

Celý druhý poločas se odehrával v duchu dobývání hostující brány. Kombinační hra domácího mužstva dělala hostům problémy a některé útoky odvracet nestíhaly. V 53.minutě se podruhé v zápase prosadil Hartman a domácí vedli už 4:0. Další šance zůstávaly neproměněny a to i díky hostujícímu gólmanovi Pelcovi, který se párkrát pořádně zapotil. Pátou branku vstřelil v 70.minutě Kmínek a diváci si žádali ještě víc gólů! Jejich přání vyslyšel domácí Kučera, který tři minuty před koncem, přesnou hlavičkou pošesté rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Pelce. Domácí Chlumec tak vyhrál vysokým brankovým rozdílem a jeho výhra byla naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Před zápasem jsme měli problém se sestavou, neboť jsou hráči zranění a někteří nemohou hrát pro vyloučení. Od začátku zápasu jsme měli územní převahu, kterou jsme vyjádřili i brankově. Dnes zaslouží pochvalu všichni hráči. Nejlepším naším hráčem byl Zdeněk Dušek. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích.

TJ Baník Žacléř
Spolupracovník redakce Jiří Popelka: Bohužel Baník na tom není dobře. Chybějí zraněný hráči a navíc jich hodně plní pracovní povinnosti. Lepší už to nebude.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - J. Hartman [-] (58. D. Hubený [-] ) , Z. Dušek [-] , M. Kučera [-] , F. Kmínek [-] (83. M. Chára [-] ) , V. Branský [-] , J. Myška [-] , P. Janda [-] , K. Staněk [-] (80. A. Suchánek [-] ) , D. Appl [-] , V. Beneš [-] (76. V. Kárník [-] )

TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] - A. Mačo [-] , R. Mirga [-] , M. Gajdoš [-] , J. Popelka [-] , R. Kovačík [-] , J. Janata [-] , Z. Maňuch [-] , J. Mádle [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-] (50. D. Volhejn [-] )

ŽK: 29. R. Mirga , 54. D. Volhejn .
Hráči zápasu: Z. Dušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Styblík Jaromír - STEJSKAL Luboš, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku