4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná nadělila Chlumci čtyřku


Branky


6. M. Kofránek (vl.) , 40. T. Hampl , 60. J. Smetana , 71. V. Kodytek
0

Dolní Kalná vstupovala do jarní části sezony s pozice lídra, protože měla v tabulce připsaných jedenáct bodů. Chlumec si z podzimní části přinesl bodů deset. Domácí nevěděli, co můžou od soupeře čekat, a ani jak hodně přijede posílen o hráče Áčka. A tak před zápasem panovala zdravě nažhavená atmosféra.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase neuvěřitelná vlastní branka

Úvod zápasu byl z obou stran hodně opatrný, a jak už to v prvních zápasech na přírodní trávě bývá, provázelo ho spoustu nepřesností. Běžela šestá minuta zápasu, když hostující hráč Kofránek, téměř z půlky, posílá malou domů gólmanovi Frajerovi. Jenomže míč gólmanovi přeskočil nohu a zastavila ho až síť. Kalná se tak ujala vedení 1:0 vlastní brankou Kofránka. Chlumcem tato branka moc neotřásla a jeho hráči působili fotbalovějším dojmem. Dokonce se jim po přímém kopu i podařilo vstřelit gól Kučerou, který si šikovně zaběhl za zeď. Jenomže po konzultaci s pomezním, branka nebyla uznána, pro ofsajdové postavení v momentě přihrávky. Pět minut před koncem poločasu, předvedl fotbalovou parádu domácí Hampl. Postupně obešel čtyři hostující hráče, aby pak z úhlu překonal gólmana Frajera. Domácí tak šli do šaten s dvoubrankovým náskokem.

Kalná v druhém poločase přidala další dva góly

Od začátku druhého poločasu bylo vidět, že se Chlumec nechce smířit s porážkou. Jenomže všechny jeho akce končily na perfektně organizované obraně domácího mužstva. A když už se chlumečtí dostali ke střele, tak gólman Šulc byl pokaždé na místě. Jako například při nebezpečné střele hostí z padesáté minuty. Po hodině hry se dostal do gólovky domácí Hampl, ale skončilo to pouze rohem. Na míč z rohového kopu si perfektně naběhl Smetana a tvrdou hlavičkou rozvlnil potřetí síť za zády gólmana Frajera. Domácí vedli už 3:0. O pět minut později skončilo sólo Vítka Kodytka na boční síti hostující brány. V 71.minutě mohl domácí Najman už zakončovat, ale svou akci ještě vyšperkoval přihrávkou Kodytkovi "před prázdnou"! Pro Kodytka již nebylo problémem zasunout míč do prázdné brány a zvýšit na 40. Domácí mohli ještě dvakrát skórovat, ale Landyšovi se v koncovce nezadařilo. Chlumec v Kalné neodehrál tak špatné utkání, ale obrovský rozdíl byl v zakončování akcí a tam vyhráli domácí na celé čáře. Také proto si zcela zaslouženě připsali první tři jarní body.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
pan Tomáš Navrátil st.: Na první mistrovské utkání jsme se všichni moc těšili. Nakonec se nám na relativně suchém, ale hodně nerovném, terénu, povedlo, zejména výsledkově. Chlumecké béčko nehrálo vůbec špatně, ale k jeho smůle jen po vápno, ve finální fázi bylo zcela neškodné. A v tom byl v sobotu pod kaštany největší rozdíl. Domácí byli produktivnější, a to ještě řadu tutovek zahodili. Kalenští vstřelili tři parádní branky, jednu si dali hosté sami, ukázkový vlastňák z dobrých čtyřiceti metrů.

FK Chlumec nad Cidlinou B
vedoucí mužstva pan Jaroslav Koza: Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl. Ještě před zápasem jeden z hráčů sprostě vynadal jednomu z trenérů a ten nato rezignoval na funkci trenéra. Zápas se nám od úvodu nepovedl a už v 5. minutě jsme si dali vlastní gól. Hráči se snažili vyrovnat, ale kdyby hráli do půlnoci tak by gól nedali. Před poločasem jsme dostali druhou branku, kdy domácí Hampl přešel přes naše čtyři hráče. Po přestávce jsme měli šance, ale opět jsme je nevyužili. Zato domácí přidali ještě dvě branky, když se nám zcela rozpadla obranná hra.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - V. Kodytek [-] (80. M. Zilvar [-] ) , J. Jiřička [-] , T. Hampl [-] , M. Najman [-] (75. L. Dědek [-] ) , Z. Tauchman [-] (70. D. Ježek [-] ) , J. Landyš [-] , A. Kodytek [-] , J. Smetana [-] , J. Navrátil [-] , V. Bartoš [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] , D. Tichý [-] , M. Kofránek [-] , M. Kučera [-] , F. Kmínek [-] , V. Branský [-] , P. Janda [-] , J. Myška [-] (70. D. Appl [-] ) , M. Volný [-] , M. Drahorád [-]

ŽK: 33. V. Branský .
Hráči zápasu: J. Navrátil , T. Hampl - M. Kučera .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 127. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - STYBLÍK Jaromír, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku