Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaná kanonáda Kobylic v druhém poločase - Jirka Dítě čtyři góly!!


Branky


31. J. Dítě , 51. J. Dítě , 56. J. Dítě , 71. J. Dítě , 74. L. Říha , 84. J. Vávra , 89. J. Vávra - 70. J. Míč
0

Kobylice spadly do skupiny o udržení, posledním nepovedeným domácím zápasem. Do jarní části si v tabulce přivezly deset bodů. Kunčice budou muset od začátku zabrat, protože si z podzimu přinesly pouze šest bodů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Upracované vedení domácích v prvním poločase

Kobylice nastoupily hned s pěticí nových tváří a chvilku to trvalo, než se sehráli. Od začátku se hra přelévala ze strany na stranu a nebezpečnější akce předváděli hosté. Dvakrát musel vytáhnout vynikající zákrok domácí gólman Hrubeš a jednou mu dokonce pomohla tyč jeho brány. Ale domácí tým měl přeci jen častěji míč na kopačkách a po půlhodině hry svůj tlak zúročil první brankou. Jiří Dítě se trefil přesně k tyči Koščálovi brány a bylo to 1:0 pro domácí. Další šance domácího týmu zůstaly nevyužity a tak se šlo do šaten pouze s jednobrankovým náskokem. Hosté ještě doufali ve vyrovnání v druhém poločase.

Nevídaná kanonáda Kobylic v druhém poločase

Do druhého poločasu vlétli domácí jako uragán a již v 51.minutě zvyšoval Dítě svým druhým gólem na 2:0. O pět minut později završuje Jirka Dítě svůj hattrick třetím gólem v síti hostujícího gólmana. Domácí spalovali jednu šanci za druhou a tak se dostaly ke slovu i Kunčice. Jejich nejlepší střelec Jirka Míč se prosadil v 70.minutě a snížil na 3:1. Jenomže na hřišti byl Jirka Dítě, který o minutku později střílí svou čtvrtou branku a je to 4:1. Je pravda, že tuto branku mu perfektně vypracoval Říha, který mu přihrál před prázdnou. Poté již hosté úplně odpadli a bylo už jen otázkou, jaké bude závěrečné skóre. Pátou branku přidal čtvrt hodinky před koncem nahrávač Říha. O poslední dvě branky se postaral domácí kapitán Vávra a za zmínku stojí ta jeho druhá. Z přímého kopu zakroutil míč přímo do šibenice Koščálovi brány. Kobylice v druhém poločase Kunčice úplně rozstřílely, a kdyby jim tam padlo všechno, tak mohl být výsledek i dvouciferný.





Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
trenér pan Libor Tobišek: trenér pan Libor Tobišek: První mistrovský zápas nám vyšel na výbornou. Od první minuty byla hra pod naší kontrolou a soupeř se do šancí dostával jen po našich chybách. Do našeho týmu naskočilo několik staronových hráčů a hned o sobě dali patřičně vědět. Nejvýraznější z nich byl Jirka Dítě, který se uvedl hned 4 góly a množstvím šancí, které neproměnil. Samozřejmě naši hráči nechali vyniknout i gólmana a tak mu dali šanci ukázat kobylickým fandům co v něm je. Jsem s výkonem spokojený.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
hosté: Vítězství domácích je zcela zasloužené, protože nám se bohužel nepodařilo proměnit v 1. poločase tři velice slibné brankové příležitosti. Ve druhé části se naše hra zhroutila po dvou rychlých gólech v rozmezí 51 až 56 minuty a zbytek zápasu se pak již odehrával pod domácí taktovkou.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - J. Dítě [-] , T. Havlíček [-] (12. J. Pšenička [-] ) , L. Říha [-] , M. Klzo [-] , V. Trutnovský [-] , J. Vávra [-] , M. Khol [-] (46. R. Brzek [-] ) , P. Klimt [-] , F. Marek [-] , J. Hejcman [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - M. Babič [-] (88. J. Stejný [-] ) , M. Krejčík [-] , J. Petrák [-] , T. Jílek [-] , M. Kracík [-] (82. M. Švec [-] ) , O. Gaszi [-] , K. Kužel [-] , M. Punner [-] , J. Míč [-] , A. Chlum [-]

Hráči zápasu: F. Marek , J. Vávra , J. Dítě - J. Míč .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 102. Rozhodčí: Kout Jaroslav - MARTÍNEK Miroslav, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku