Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

12.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvarožná Lhota porazila Novou Lhotu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle 4:1 pro domácí

Domácí do utkání vstoupili velmi dobře a už v 6. minutě vedli zásluhou branka Holiše - 1:0. Ve 21. minutě Křižan Tomáš navýšil stav utkání na 2:0 pro domácí. O 2 minuty později to už bylo o 3 branky, když se z hranice velkého vápna prosadil Podolan Tomáš. Skvělou pětiminutovku ze strany domácích zakončil Sporysz Jaroslav, který už navýšil vedení domácích na 4:0. Ke konci poločasu se prosadili také hosté, kteří ve 41. minutě korigovali stav utkání na 4:1 zásluhou Pomkli. Ve zbytku první půle už branka nepadla, a tak se šlo do kabin za výrazného vedení domácího celku a to v poměru 4:1.

Domácí si náskok uhlídali

Druhá půle se hrála ve stylu té první, jen s tím rozdílem, že domácí hráči malinko polevili. Ale i přesto dali branku na 5:1, když Holiš Zdeněk vsítil svou druhou branku v utkání. V 65. minutě snížili hosté, když z ojedinělého brejku se trefil Mikéska a upravil na 5:2. Tentýž hráč v 78. minutě přidal svou druhou branku v utkání a snížil už na 5:3, když rozvlnil síť domácího brakáře, který se na jeho střelu jen bezmocně koukal, nutno podotknout, že s touto střelou nemohl prahnic udělat. Veškerou snahu hostů o zdramatizování utkání utnul v 85. minutě Pavka, který dorážel odraženou střelu a určil tak konečný stav utkání a to 6:3 ve prospěch Tvarožné Lhoty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tvarožná Lhota
Durna Radim: V dnešním utkání jsme si připsali povinné 3 body a ujistili jsme se, že to půjde, ale musíme se teď připravit na celek z Hrubé Vrbky, které deklasovala Louku. To bude velmi těžké utkání.

FK Nová Lhota
Štipčák Robin: My jsme stále bez bodu a nemáme co ztratit. Kdybychom dnes nezaspali těch 5 minut, mohli jsme si do tabulky připsat první 3 body, jelikož špatně jsme nehráli abychom si ten bodík nezasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Tvarožná Lhota
M. Petr [-] (46. P. Matyáš [-] ) - A. Brhel [-] , M. Bačík [-] , R. Adamec [-] (46. M. Pavka [-] ) , M. Křižan [-] - P. Blata [-] , T. Křižan [-] , K. Holek [-] , J. Sporysz [-] (46. L. Hudeček [-] ) - Z. Holiš [-] (64. J. Kubiš [-] ) , T. Podolan [-] -

FK Nová Lhota
L. Holek [-] - J. Rezňák [-] , L. Folvarský [-] , K. Skalík [-] , S. Kohůt [-] - P. Malár [-] (60. A. Mikéska [-] ) , P. Fusek [-] , J. Holeš [-] , M. Pomkla [-] - T. Lukšík [-] , L. Mikéska [-]

ŽK: 37. M. Křižan - 16. K. Skalík .
Hráči zápasu: T. Křižan , J. Sporysz , Z. Holiš , T. Podolan , M. Pavka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Jaroslav - SEMELA Petr (N), HUSEREK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.