TJ Slavia Píšť - TJ Sokol Hať 1:2


Branky


11. L. Masnica - 16. K. Moric (vl.) , 86. O. Bortlík
0

Dohrávku 19. kola ovládla překvapivě Hať

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní poločas nerozhodně 1:1

Hať nastoupila k dohrávce 19. kola, které bylo kvůli počasí z velké části odloženo, díky výhrám nad Starou Bělou a Šilheřovicemi velmi dobře naladěna, avšak s vědomím, že v tomhle utkání rozhodně favoritem nebude. Během týdne mezi hráči kolovaly přání, jak by se "šikla" remíza s odvěkým rivalem, nedejbože výhra. Ovšem všichni si byli dobře vědomi, že Píšť už prostě musí, hlavně poté, co již 2 kola čeká na výhru a ztráta na vedoucí Ludgeřovice se prohlubuje. Trenér Reiský naordinoval v šatně před zápasem defenzivní vyčkávací taktiku založenou na brejcích.

Prvních 10' minut se hra poměrně přelévala a ukázalo se, že by se mohlo jednat o kvalitní a dramatické utkání. V 11' minutě šel Píšť do vedení a to když založil akci po pravé straně a po centru míč přeletěl celou šestnáctku hostů a dostal se až k nehlídanému Masnicovi, který překonal Michálka. Radost domácích diváků však vyprchala hned o pět minut později. Hať odpověděla prakticky totožnou akcí. Pravá strana, center, nehlídaný Machalla trefuje gólmana, míč poskakuje do sítě i s přispěním domácího beka, který si svou nešikovností dává vlastence. Poté se hra kapku ustálila. Píšť pouze nakopával s vyjímkou průchodu Bača po pravé straně a střelou těsně vedle a Hať čekala na svou příležitost. Ta přišla zhruba ve 35' minutě. Plaček vysunul do samostatného nájezdu Oleckého, ten obešel gólmana, ale v tísni už mířil jen do boční sítě. Poločas tedy 1:1.

Gól Hatě v závěru a výhra 2:1

Druhý poločas začala Hať opět defenzivně. Místy se zdálo, že nemůže svou pressingovou hru na vlastní půli vydržet až do konce a zhruba do 60' minuty byla opticky zamknuta na své půlce. Ovšem jediné, na co se domácí zmohli, byla střela po rohu, se kterou neměl Michálek problémy. Kolem 65' minuty se však karty obrátily a naopak Píšti jaksi začaly docházet síly. Z toho pramenily čím dál větší okna v defensivě a Hať mohla trestat a rozhodnout zápas. Ovšem Chmelař trefil sám pouze tyč, Tesař z dorážky břevno, Vojáček z krásného průniku Machally taky pouze břevno a korunu všemu nasadil opět Tesař, když po krásné narážečce s Chmelařem trefil sám před bránou pouze domácího brankáře.

Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, zúročila Hať v 87' minutě faul domácích. Zatímco domácí stáli jako děti v kolečku, Vojáček využil nastaveného metru rozhodčího, který nechával rozehrávat situace bez píšťalky, a posunul míč do samostatného průniku kapitánovi Bortlíkovi. Ten, jak sám tvrdí - zavřel oči a propálil to tam!!! Radost hostujících hráčů a fanoušků byla obrovská, ta se jen tak nevidí. Po gólu už se toho moc nestalo až na šarvátku před vápnem Hati, kdy mohli být Štěpán i domácí bek vyloučeni za "MMA" ataky, které do fotbalu nepatří. Rozhodčí ale neudělil nic a odpískal konec.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: BRABEC Roman - POBOŘIL Radek, SCISKALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.