Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň porazila Běrunice a postupuje!


Branky


0

O vítězi Okresního přeboru Nymburk a postupujícím mužstvu do vyšší soutěže se rozhodovalo až v posledním kole. Kostelní Lhota však závěrečný zápas absolutně nezvládla, v Milovicích utrpěla debakl 6:0. Loučeň se tím pádem stává mistrem okresu, když porazila Běrunice 5:1!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřela penalta ve 44. minutě

Loučeň šla do zápasu s vidinou vítězství v utkání a tím pádem i v soutěži. Nic nezanedbávala a útočila hned od první minuty. Snahy jinak obvykle úspěšných ofenzivních hráčů však zůstávaly dlouho neúspěšné, když narážely na odpor hostující obrany. Nic nevzdával ani papírový outsider, snažil se dostávat na dostřel branky Petra Bednáře a favorita zaskočit. Své šance si vytvářel především dlouhými nákopy na rychlonohého kapitána Ondřeje Vaňuru, jehož ovšem dobře bránili domácí stopeři. Dlouho se tak hrálo bez branek a sto dvacet příchozích fanoušků, kteří chtěli ve valné většině slavit postup nejstašího českého klubu do vyšší soutěže, se nejspíše nebavilo úplně nejlépe.
Zlomový okamžik přišel pouhou minutu před koncem prvního poločasu, když se do šestnáctky prosmýkl s míčem u nohy Pavel Mareš, jehož zastavil až soupeřův faul. Penaltu nekompromisně proměnil Tomáš Vlasák, který v tomto zápase často podporoval útočnou dvojici Loučeně - Dominika Holánka s Janem Štěpánkem.
Loučeň tak po první půli vedla 1:0 po brance vstřelené doslova na poslední chvíli.

Loučeň zlepšila přechodovou fázi

Po poločase se obraz hry domácích zlepšil. Již neměla takové problémy s přechodem do útoku a hráči se dostávali za hostující obranu. Již v 52. minutě zvyšovali domácí na 2:0, když vybojoval míč kapitán Jan Štěpánek, díky čemuž se dostal ke střele Tomáš Prisčák a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Hráči Sokolu Běrunice však dokázali utkání ještě zdramatizovat, když v 65. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů hráč s číslem sedm Radek Černý a než se Petr Bednář přesunul k druhé tyči, již měl balón za zády.
Zkušení hráči domácích ještě větší problémy nedopustili a zvýšili na 3:1, když se po faulu na Jana Štěpánka kopala druhá penalta a opět si s ní poradil Tomáš Vlasák.
Po tomto gólu již Běrunice rezignovaly a nebyly dostatečně důrazné při bránění soupeřových protútoků. V 87. minutě se tak z brejku trefil Štěpánek a minutu před koncem mohl znovu slavit právě Jan Štěpánek, který byl poslední zápasy zvyklý nastupovat v defenzivní záloze.
Po vítězství 5:1 Loučeň vyhrává Okresní přebor a postupuje. 



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Zápas nám okomentoval domácí trenér: "Od první minuty jsme útočili, ale soupeř kladl odpor a čas od času sám zahrozil. V závěru první půle jsme skóre otevřeli z penalty. Ve druhé půli se nám více dařilo útočit a i když soupeř stáhl na 2:1 hezkým gólem, Tomáš Vlasák podruhé proměnil pokutový kop a dvakrát se trefil skvěle hrající Honza Štěpánek. Sezónu nám komplikovalo například zranění Poulíčka a dlouhodobá nemoc Holuba a nevydařil se nám úvod jara, přes to jsme vše zvládli a za přispění ztrát ostatních týmů jsme ročník korunovali postupem. Rád bych poděkoval fanouškům za podporu a mimo jiné i Vám, webu Fotbal u nás, za propagaci."




Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , M. Vrabec [-] , J. Bašus [-] (65. J. Šulc [-] ) , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] (81. M. Špalda [-] ) , T. Prisčák [-] (84. F. Folbrecht [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Holler [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , L. Pavlíček [-] (77. P. Náhlík [-] ) , M. Chrastný [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 61. L. Krupička , 84. M. Vrabec - 30. M. Chrastný .
Hráči zápasu: J. Štěpánek , T. Vlasák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hlavička Pavel - ŠAFRÁNEK Jan, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.