Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota v souboji o postup vyhořela v Milovicích


Branky


0

Závěr Okresního přeboru Nymburk nepřestával být napínavým ani po předposledním kole, kdy první Loučeň s druhou Kostelní Lhotou jen remizovala, díky čemuž se mohla Kostelka nadále těšit z nadějí na vítězství v soutěži a postup. Narozdíl od Loučeně, která porazila Běrunice 5:1, však Kostelní Lhota v posledním kole vybuchla a z Milovic si odvezla debakl 6:0.
Vítězem soutěže se tak stává Loučeň, nejstarší klub v republice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel domácím na jedničku

Domácí hráči Milovic se na soupeře vrhli s odhodláním a touhou po vítězství, které potřebovaly nepoměrně méně než jejich sok. Ten se i přes veškerou motivaci nedostával do hry, na soupeřovu polovinu hřiště se téměř nedostal a lepená obrana hořela, hlavně po brzkém střídání zaněného Jiřího Čábelky. Domácí toho neváhali využít a i přes velké množství zahazovaných šancí se dostali do poměrně rychlého vedení. Ve 23. minutě jej trefil hrající trenér Sergej Vlačiha, který dokopnul do brány balón, který se k němu odrazil po odvráceném rohovém kopu. Zvýšení na 2:0 přišlo po pouhých čtyřech minutách, kdy vybojoval ve středu hřiště míč obránce Pavel Müller, posunul kapitána Jakuba Beneše, a ten mohl zakončit podél brankáře Jiřího Máchy. Po této brance dokázal soupěř nějakou dobu vzdorovat, ale nakonec utrpěl ještě branku do šatny, o níž se postaral Vojtěch Tangl po asistenci Milana Dzurka.
V poločase tak vedly Milovice 3:0 a o vítězi zápasu i soutěže bylo prakticky rozhodnuto. Kostelní Lhota vyšla v obou případech naprázdno.

Milovice dokončily debakl

Ve druhém poločase nepřišel od hostí ani náznak zlepšení. Za celé utkání si vypracovali jedinou šanci, když brankáři Janu Havelkovi vypadl míč z rukou. Naopak domácí mohli zvítězit klidně o patnáct branek, měli ovšem problémy s efektivitou. Ty se týkaly především kapitána Beneše, jehož třikrát skvěle vychytal brankář a dvakrát zasáhli stopeři na brankové čáře.
I přes tyto nedostatky se Milovice ve druhé půli dočkaly dalších tří branek. Již ve 48. minutě dostal míč k pravé postranní čáře Jan Krátký, zatáhl si jej na střed a s přehledem skóroval. V 64. minutě vsítil svou druhou branku Vojtěch Tangl, když dostal míč do ulice, v obležení dvou protihráčů šikovně použil tělo a bezpečně zakončil podél brankáře.
O poslední gól utkání se postaral Milan Dzurko, který zahrál pohlednou narážečku do trojúhelníku s Krátkým a bez větších problémů uklidil míč do sítě.
Milovice soupeře k ničemu nepustily a v jasném utkání zvítězily 6:0, čímž nejspíše překvapily i ty největší optimisty z řad svých fanoušků.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: O komentář k zápasu se postaral domácí kapitán: "Zápas byl naprosto jednoznačný, soupeř jistě nepřijel v nejsilnější sestavě a měl jedinou jakous takous šanci, naopak my jsme si vytvořili nejméně patnáct tutovek, a následně je zahazovali. To fanoušci oprávněně vyčetli hlavně mně, jelikož takových pět šest bylo na mých kopačkách a skóroval jsem jen jednou. S výsledkem jsme i tak samozřejmě spokojení a slavíme. Rád bych za celý tým poděkoval věrným fanouškům, kteří jezdili i na všechny venkovní zápasy. Doufám, že i když jsme nepostoupili, budou nadále stejně aktivní i příští rok, budou nám věřit a my se jim za to odvděčíme."




Sestavy


AFK Milovice
J. Havelka [-] - V. Tangl [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] (46. P. Křivánek [-] ) , J. Krátký [-] , J. Krátký [-] , M. Dzurko [-] , P. Zoubek [-] (81. O. Novotný [-] ) , P. Müller [-] , I. Plecitý [-] , S. Vlačiha [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Kvíz [-] , M. Sládek [-] , M. Beránek [-] , J. Čábelka [-] (15. J. Barták [-] ) - M. Šendera [-] , J. Vyleta [-] (62. L. Bláha [-] ) , D. Rýgr [-] (40. M. Břichnáč [-] ) , T. Drobný [-] - M. Mácha [-] (74. J. Forman [-] ) , M. Drobný [-] -

ŽK: 73. P. Křivánek .
Hráči zápasu: J. Krátký , V. Tangl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - RŮŽIČKOVÁ Karolína, VINTER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.