0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Opočnice vyhrály v Běrunicích, v 89. minutě rozhodl Jan Košvanec


Branky


1

Zápas Běrunic proti hostům z Opočnic byl plný napětí a emocí až do závěrečného hvizdu. Po půl hodině hry poslal spravedlivě sudí Miloš Rozvoral do sprch Vojtěcha Strejčka. I bez útočníka však dovedli hosté držet tempo soupeře a nakonec rozhodli minutu před koncem ve svůj prospěch, kdy se prosadil Jan Košvanec po dvaceti minutách na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strejčkovo nakopnutí Hály se neobešlo bez červené karty

Do utkání, v němž se dal soupeř předem odhadovat jen velmi těžko, vstoupili aktivněji hosté. Ti si vytvářeli mnohem více šancí a ačkoliv nebyl jejich herní projev zdaleka tím pravým ořechovým, soupeře zastiňoval. Domácí jen zřídka kdy podrželi balón na svých kopačkách po delší dobu, a tak se Václav Košvanec v brance možná i trochu nudil. Příliš si nezachytal ani Kamil Chrastný, jelikož domácí obrana většinou soupeřovy akce na poslední chvíli horko těžko překazila.
Zlomový okamžik, který nabídl šanci udávat tempo hry domácím, nastal po necelé půl hodině hry. Obránce Běrunic Petr Hála se snažil znepříjemnit útočníkovi hostí jeho pobyt na hřišti za každou cenu - okopával jej a tahal za dres. Píšťalka rozhodčího zůstala němá, a tak se rozhodl Vojtěch Strejček jednat sám. Soupeře surově nakopl do holeně. 
Celá situace měla za následek žlutou kartu a zranění následované vynuceným střídáním pro domácího hráče, Strejček byl samozřejmě vyloučen.
Ani přes početní převahu si domácí tlak ve zbytku první půle vytvořit nedokázali a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Opočnice byly lepší i v deseti hráčích

Opočnice měly sice na hřišti o jednoho hráče méně, přesto nic nevzdávaly a ani v půli neprostřídaly sestavu. Druhé dějství hosté začali stejně dobře jako ukončili to první a opět se dostávali do četných šancí. Domácí platili za pravý opak. Ani s hráčem navíc nedokázali udržet míč, kombinovat a dostávat se ke střelám.
Zbytečně ztráceli míč ve středu hřiště a pouštěli soupeřovy útočníky ke střelám. Ty i nadále plachtily mimo nebo do náručí brankáře Kamila Chrastného. Efektivita v zakončení opravdu pokulhávala, a tak nakonec ke třem střídáním došlo. Z trojice Jiří Fiala - Jan Košvanec - Pavel Rychlík se ukázal jako klíčový druhý jmenovaný hráč, který v 69. minutě nahradil Jana Rychlíka po dvaceti minutách mohl slavit. Vsítil totiž pozdní, a přesto první (a jediný) gól utkání, kterým poslal do Opočnic všechny tři body. Jejich hráči si vítězství za houževnatost, píli a odhodlání zasloužili.


BYLI JSTE NA ZÁPASE? JAK JEJ HODNOTÍTE? CO ŘÍKÁTE NA VYLOUČENÍ?



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Člen rady Opočnic se nám vyjádřil k zápasu takto: "Řekl bych, že jednooký přehrál slepého. Byli jsme jednoznačně lepší a i přes vyloučení jsme dokázali dosáhnout na zasloužené vítězství. Co se vyloučení týče, je pravdou, že by se hráč měl ochránit sám, když to za něj neudělá rozhodčí. Určitě však jiným způsobem a s chladnější hlavou, než to předvedl Vojta Strejček. Ale i to je fotbal. Za tři body jsme samozřejmě rádi."



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , D. Mašinda [-] , M. Chrastný [-] , P. Náhlík [-] , P. Štěpán [-] (49. V. Jirkov Mitrev [-] ) , L. Hála [-] , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] (77. P. Ouzký [-] ) , P. Hála [-] (30. P. Fiferna [-] ) , M. Poláček [-]

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] (69. j. Košvanec [-] ) , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] (59. J. Fiala [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Grolmus [-] (79. P. Rychlík [-] ) , Z. Holubička [-] , M. Strejček [-]

ŽK: 29. P. Hála , 52. V. Jirkov Mitrev . ČK: 29. V. Strejček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - ČERNÝ Radek (N), JAMBOR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2016 19:43
video Běrunice - Opočnice https://www.youtube.com/watch?v=-_HPn40PooM