5:1
(2:0)
79. M. Jokl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň porazila Lipník a vrací se na první místo tabulky


Branky


14. J. Šulc , 41. J. Štěpánek , 50. D. Holánek , 67. D. Holánek , 76. P. Mareš - 79. M. Jokl (p.)
0

Před deseti dny nám Jiří Holler, stoper Loučeně v rozhovoru řekl, že vždy věří na šťastný konec a ani v případě dohánění jednobodového náskoku Kostelní Lhoty tomu není jinak. Možná právě tato víra dopomohla k tomu, že se Loučeň čtyři kola před koncem dostala opět na první místo a drží dvoubodový náskok. Vzájemný souboj ve 25. kole se stane jistě šlágrem celého ročíku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipník dorazil v jedenácti hráčích

První komplikace nastaly již při příjezdu hráčů posledního celku tabulky, Sokolu Lipník. Bylo jich přesně jedenáct a dorazily nejen bez hráčů na střídání, ale také bez doprovodu, a tak se musel druhý pomezní rozhodčí shánět mezi podporou domácích. Sedmdesátka přichozích diváků se nakonec dočkala a mohla od začátku sledovat jasně lepší výkon domácích. Houževnatí fotbalisté Loučenš své soupeře převyšovali v soubojích, technice, kombinace a především v počtu vypracovaných šancí. Co tři minuty musel brankář David Libich likvidovat sřelu mířící mezi tři tyče. Ve čtvrnácté minutě již neobstál, to jej prostřelil útočník Jan Šulc. Na druhý gól si diváci počkali až do konce první půle, ale mohli po něm opěvovat Jana Štěpánka, který na jaře chytil výjimečnou formu, je hnacím motorem mužstva a pravidelně se objevuje v sestavách kola.
Loučeň sice v první půli nepředváděla až takový fotbal, na jaký je zvyklá, ale na jejího soupeře to stačilo.

Holánek s Marešem opět řádili

Do druhé půle vstoupila opět aktivněji ofenziva Loučeně, jejíž hráči si byli vědomi, že v prvním poločase nedali ani zdaleka tolik gólů, kolik měli šancí. Do útočení se navíc zapojavala i obranná řada, někdy až přespříliš zbrkle, čímž se začali do vápna dostávat i střelci Lipníku a pravidelně prověřovali brankáře Víta Lorence. Utkání tak bylo i přes velký počet branek hlavně v režii gólmanů. Hostující Libich sice nakonec inkasoval pětkrát, ale svůj podíl měl jen u třetí branky, kterou vstřelil mladý útočník Dominik Holánek. V 67. minutě se opět trefil Holánek a necelých deset minut po něm skóroval tadiční střelec Loučeně, Pavel Mareš.
Lipník se snažil alespoň o čestný úspěch v podobě vstřelené branky, čehož se snažil dosáhnout z protiútoků po nákopech. Po jednom takovém přešel hráč hostí přes stopera Jiřího Hollera a následně byl faulovaný Jaroslavem Poulíčkem. Nařízený pokutový kop proměnil Miloš Jokl, a tak pokazil Vítu Lorencovi jeho čisté konto. Zápas se za výsledku 5:1 již dohrál.
Pro domácí Loučeň šlo o veledůležité vítězství, díky porážce Kostelní Lhoty v Běrunicích (3:2) se opět vrací na první příčku!

BYLI JSTE NA ZÁPASE? ZAPOJTE SE DO HODNOCENÍ!



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér Loučeně neměl takovou radost, jak by se dalo čekat: "Spokojenost je jedině s výsledkem a i ten měl být větší. Šlo o nehezký zápas, my jsme se snažili být fotbaloví a soupeř jen bránil. V prvním poločase vystřelil jen jednou, zatím co my více než desetkrát. Ve druhém poločase měl Lipník šancí už více, protože se do útočení hodně zapojovali i naši obránci. Nakonec dal Lipník gól jen z penalty. Utkání ovládli brankáři, náš Vít Lorenc chytil velké šance a inkasoval jen z penalty. Davida Libicha jsme sice prostřelili pětkrát, ale částečně mohl jen za třetí gól."




Sestavy


FK Loučeň 1893
V. Lorenc [-] - T. Vlasák [-] (59. F. Bašus [-] ) , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , J. Holler [-] , J. Šulc [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] (68. M. Špalda [-] ) , J. Poulíček [-] , M. Vrabec [-]

Sokol Lipník
D. Libich [-] - J. Malý [-] , A. Kapička [-] , P. Malý [-] , Z. Doležal [-] , M. Jokl [-] , Z. Doležal [-] , M. Gregar [-] , T. Mencl [-] , J. Tax [-] , D. Kotek [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Voborník Josef - BAŠUS Jakub (N), MIKULÁŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.