Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Lipník poprvé vyhrál


Branky


0

Poslední Sokol Lipník na jaře získal své první dva body za remízy, jeden z nich dokonce proti vedoucímu celku tabulky z Kostelní Lhoty. Hráči a funkcionáři se tak těšili na první vítězství, které přišlo nyní ve dvacátém kole na hřišti Přerova nad Labem. Lipník se jím přiblížil předposledním Kovanicím na rozdíl 4 bodů a je možné, že je do konce sezóny ještě předežene. Střelecky je nam už dokonce stejně jako dvanácté Běrunice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas skončilo pro brankáře Milana Valentu tragicky

Do první půle vstoupil nabuzený Lipník cítící šanci aktivně, už v desáté minutě otevřel skóre Jiří Zítka, který bez větších problémů překonal Milana Valentu bránícího prostor mezi třemi tyčemi domácích. Jiří Zítka se o devět minut později řítil do podobné příležitosti, ale tentokrát Valenta vyběhl a svého soka zepředu surově nakopl, za což dostal od rozhodčího Miloslava Kopice červenou kartu. Pod sprchy však nešel, po svém faulu zůstal ležet na trávníku a sanitka jej odvezla do nemocnice pravděpodobně se zlomeninou některé z kostí dolní končetiny. Ofenzivní hráč domácích naštěstí zvládl faul na svou osobu o poznání lépe a byl schopný v zápase pokračovat.
Vyloučení brankáře zápas samozřejmě ovlivnilo, ale Přerov nic nevzdával a běhavější hráči hráli vyrovnanou partii, dokonce se jim podařilo srovnat i skóre, když ve 34. minutě vyrovnal přesnou střelou za záda Davida Libicha záložník Tomáš Vodička. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1, který se však domácí museli odhodlat bránit i v deseti.

Lipník zápas otočil

Do druhé půle vstoupili lépe fotbalisté Přerova, ani přes početní nevýhodu se nezdálo, že by jim docházely síly. Vypracovávali si šance a po hodině hry se dokonce dostali do vedení, když se již podruhé trefil záložník Tomáš Vodička. Jako by se s ním chtěl o titul nejlepšího střelce utkání mermomocí přetahovat Jiří Zítka, vyrovnal záložník hostí během pouhých několika vteřin a skóre bylo opět 2:2. Osm desítek příchozích diváků se královsky bavilo vyrovnaným otevřeným fotbalovem a o to radostněji si mohli příznivci hostí povyskočit, když se v 76. minutě trefil skvěle hrající Zdeněk Doležal mladší a dokonal obrat i na druhé straně. Lipník už zaváhání nedopustil, nenechal si vstřelit branku a své vedení udržel.
Nejen díky vyloučení soupeřova brankáře, ale také zásluhou bojovnosti, fotbalovosti a týmového výkonu si fotbalisté Lipníku odvezli z přerovského hřiště všechny tři body.

NEZAPOMEŇTE ZÁPAS OHODNOTIT!



Ohlasy k zápasu



Sokol Lipník
Zdeněk Doležal starší: Zápas okomentoval hráč vítězného celku: "Poprvé jsme v této sezóně vyhráli, jsme nadšení! Bylo to trochu o nervy, samozřejmě nám pomohlo i vyloučení soupeřova brankáře, který se při svém faulu navíc hloupě zranil. Každopádně musím kluky pochválit, snad to brzy zopakujeme!"



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , M. Čurda [-] , J. Kadeřávek [-] , T. Galbavý [-] - L. Skuhravý [-] (74. L. Palas [-] ) , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] - J. Adamec [-] (30. J. Jíra [-] ) - R. Veselý [-] (63. J. Cílek [-] )

Sokol Lipník
D. Libich [-] - M. Salač [-] , D. Kotek [-] , P. Malý [-] , J. Palyza [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , M. Švehla [-] (60. J. Tax [-] ) , M. Jokl [-] , Z. Doležal [-] , M. Gregar [-]

ŽK: 38. Z. Doležal , 44. M. Gregar , 50. M. Švehla , 60. D. Kotek . ČK: 19. M. Valenta .
Hráči zápasu: T. Vodička - J. Zítka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kopic Miloslav - NEUHAUSEL Zdeněk (N), BALOUN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.