3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň s Kovanicemi splnila roli favorita


Branky


0

Loučeň se bude patrně až do posledního kola přetahovat o konečné první místo s Kostelní Lhotou, a tak si nesmí dovolit ztrácet body. Zápas proti Kovanicím sice zaačala trestuhodnou minelou, naštěstí pro domácí však neplatilo známé fotbalové nedáš - dostaneš a Loučeň vše dotáhla k vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bašus bránu netrefil, Prisčák už ano

Do zápasu vstoupila Loučeň velmi aktivně, hned v samém úvodu se ocitl v obrovské šanci osamocený střelec Jakub Bašus, k němuž doputoval míč na malé vápno. Tentokrát se však utnul i mistr tesař a to pořádně - překopl nejen břevno branky Daniela Dvořáka, ale dokonce i vysokou ochrannou síť za ní.
Svého zaváhání sice musel litovat, ale jeho Loučeň soupeře nadále tlačila a snažila se vypracovat si druhou obdobnou tutovku. Tu domácím nakonec nabídl jako na stříbrném podnose právě kovanický brankář Dvořák, který před stovkou překvapených diváku vyrobil obrovskou minelu a nechal se snadno přehlavičkovat záložníkem Tomšem Prisčákem, jedním z nejmenších mužů na hřišti, který tak mohl slavit otevření skóre. Loučeň si nadále vytvářela tlak a ačkoliv další branku nepřidala, do poločasu alespoň uhájila vedení.

Štěpánek zaujal bombou k tyči

Ve druhém poločase se sice hosté snažili ze všech sil o vyrovnání, energie jim však proti fyzicky i technicky dobře připravenému soupeři začínala brzy docházet. Domácí nadále udávali tempo hry, obléhali soupeřovu branku, stříleli, a nakonec se dočkali i branky na 2:0. V 65. brance rozehrál rohový kop záložník Pavel Mareš, jehož centr dokázal v malém vápně doklepnout do branky Jan Šulc, který svým gólem dodal potřebný klid a už takřka jistotu udržení vedení až do konce a tím pádem i tříbodový zisk.
Po gólu se však samozřejmě týmy nepřestávaly snažit a Loučeň byla i nadále lepším z nich. Dočkala se i třetí branky, když se ze dvaceti metrů opřel do míče defenzivní záložník Jan Štěpánek a nádhernou střelou jej poslal přímo k tyči. V dalších třinácti minutách už diváci nic převratného neviděli, a tak se mohla většina radovat z domácího vítězství 3:0.

NEZAPOMEŇTE ZÁPAS OHODNOTIT!



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Zápas nám okomentoval trenér vítězů: "O vítězství nebyl pochyb, byli jsme lepší od samého začátku, ačkoliv jsme nejdříve spálili velkou šanci. Jirka Holler s Tomášem Vlasákem zvládli uhlídat kovanického útočníka Petra Kuklu na jedničku, a tak jsme se mohli soustředit na útok, kde se nám dařilo. Zápas jsme zvládli skvěle."




Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] , L. Krupička [-] , J. Holler [-] , J. Bašus [-] , J. Šulc [-] , L. Holub [-] (76. F. Bašus [-] ) , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] (80. F. Folbrecht [-] ) , T. Prisčák [-] (70. M. Vrabec [-] ) , P. Mareš [-]

FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kukla [-] , O. Kubina [-] , D. Trégl [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] (83. J. Krátký [-] ) , M. Krejčík [-] , R. Kopecký [-] , Z. Gajdoš [-] (72. J. Kunc [-] ) , T. Mataj [-] , R. Hanuš [-]

ŽK: 41. R. Kopecký .
Hráči zápasu: J. Holler , T. Vlasák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlas Petr - MÄSIARIK Miroslav (N), KOMÁREK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.