0:1
(0:1)
34. V. Kunc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Loučeň proti Rožďálovicím opět ztratila body remízou


Branky


34. V. Kunc
0

V očekávaném utkání týmů z vrchu tabulky se potvrdilo, že tým Loučeně nešlape zdaleka tak dobře jako na podzim. V jarní fázi sezóny se nejprve propadl za Kostelní Lhotu, která v tomto kole mavíc uhrála alespoň bod, ačkoliv byla její remíza s posledním Lipníkem též nečekaným zklamáním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Kunc

Utkání se vyvíjelo od začátku v duchu vyrovnané hry. Nikdo si nevytvářel vyložené šance a míč se pohyboval spíše jen ve středu pole, kde ho drželi na kopačkách častěji domácí fotbalisté, avšak bez potřebného nápadu. Naopak Rožďálovice čas od času zahrozily z nečekaných protiútoků, ani ty však nepřinášely kýžené ovoce. Přesto se hosté vedení ujali a to ve 34. minutě, když Vlastimil Kunc napálil odražený míč přímo k tyči a potvrdil svou výtečnou formu. Oba týmy bojovaly z plných sil, aby poločas neskončil tímto výsledkem, nikdo však síť znovu rozvlnit nestihl, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Domácím nepomohla ani změna strategie

Do druhé půle vstoupili fotbalisté Loučeně s novou taktikou, kterou jim naordinoval trenér Otakar Ottomanský. Nedokázali se jí však držet příliš dlouho a naopak čelili soupeřovým výpadům, po nichž dokonce zvonilo břevno. Loučeni tak nezbývalo než se snažit vyrovnat dlouhými nakopávanými balóny na vysoké hráče Hollera a Vlasáka. I toto si hosté pohlídali a v nepříliš pohledném utkání vybojovali důležité tři body. Pomohli tím mimo jiné první Kostelní Lhotě, jejíž náskok na prvním místě se opět navýšil.


Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér domácích si výsledek představoval lépe: "Hráli jsme vyrovnané utkání, v němž jsme byli zpočátku možná o malinko lepší, ale neproměnili jsme svých pár šancí a soupeř dal gól takřka z ničeho. Ve druhé půli jsme přežili soupeřovy gólovky a neúspěšně jsme dobývali jeho bránu. Šlo spíše o pouhou optickou převahu bez nápadu a výsledku, která nám nic nepřinesla. Další ztráta pro nás samozřejmě znamená komplikaci."

FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořinek: Trenér vítězného celku byl samozřejmě radostnější: "Jsme s výsledkem spokojeni. Nehrálo se na krásu, tvrdě se bojovalo a my jsme si ho poctivě vydřeli. Dokonce jsme dvakrát trefili soupeřovu brankovou konstrukci a přišlo mi, že se pak soupeř bál a zatáhl se."



Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] , P. Mareš [-] , J. Holler [-] , J. Bašus [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] (8. M. Špalda [-] ) , M. Vrabec [-]

FC Trnavan Rožďalovice
Z. Janura [-] - J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] , R. Slavík [-] (64. B. Kulychok [-] ) , F. Veselý [-] (88. F. Veselý [-] ) , T. Ottomanský [-] (54. T. Nechánský [-] ) , T. Hoffmann [-] , V. Kunc [-] , R. Vlček [-]

ŽK: 42. J. Štěpánek , 70. T. Vlasák - 44. D. Hora , 77. T. Nechánský .
Hráči zápasu: L. Holub - V. Kunc .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Karlík Milan - MÄSIARIK Miroslav (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.