3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krize milovické ofenzívy se prohlubuje


Branky


0

Ačkoliv je v soutěži všeobecně rozšířeno, že Opočnice dokáží potrápit týmy vysoko nad nimi, jejich vítězství proti Milovicím čekal jen málokdo. Favorit však neproměnil ani jednu z mnoha svých šancí a domácí ho za to potrestali třemi brankami v závěru. Jarní krize Milovic pramenící z neproměňování vyložených brankových příležitostí se tak nadále prohlubuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Milovicím branku nepřinesla

Zápas se odehrával od prvních minut ve svižném tempu, kdy byli papíroví favorité z Milovic více u míče a sebevědomě kombinovali. Přes záložní a obranné řady domácích často přecházeli bez větších potíží, a tím pádem se dostávali také do mnoha příležitostí k ohrožení domácí svatyně. Tu však výborně střežil Václav Košvanec, který zlikvidoval všechny pokusy mířící mezi tři tyče. Takových šancí si hosté vypracovali nejméně šest a bylo opravdu s podivem, že nejen že nevedli v poločase o pět branek - oni dokonce žádnou nevstřelili! Na druhé straně se potýkali útočníci Opočnic se skvěle se vracející obranou a dostali se jen ke dvěma nebezpečnějším zakončením, která svůj účel též nesplnila. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0, který jen pramálo odpovídal obrazu hry.

Opočnice rozjely kanonádu v samém závěru

Do druhé půle vstoupili lépe opět hosté, kteří se usilovně snažili otevřít skóre, což se jim mělo vzhledem k počtu střel podařit již dávno. Nezabíraly však ani nové pokusy a hráči hostí tak začínali viditelně nervóznět. Domácí fotbalisté dávali do zápasu vše, cítili svou šanci. Ta nabyla ještě konkrétnějších obrysů po rohovém kopu, který se v malém vápně odrazil k Aleši Pivnému, jež neomylně skóroval. Milovická převaha byla stále méně viditelná, jelikož hráči mířili do sjednocené obrany a sami se museli bránit protiútokům. Z jednoho takového skóroval po využití soupeřovy individuální chyby v 84. minutě Jan Rychlík a minutu před koncem se trefil z přímého kopu střídající Jan Košvanec, čímž udělal za utkáním jasnou tečku. Domácí mohli slavit důležité tři body, zatímco hosté se budou z těchto devadesáti minut možná ještě hodně dlouho oklepávat.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Z vítězného tábora zazněl hlas člena rady klubu, Dalibora Vaněčka: "První poločas se vyvíjel lépe pro hosty, kteří měli mnohem více šancí a nás musel držet nad vodou brankář Košvanec, který byl jednoznačně nejlepším hráčem zápasu. Ve druhé půli nastavený trend zprvu pokračoval, ale s přibývajícím časem hráči Milovic znervozněli, což našim, bojujícím ze všech sil, jen pomohlo. Ve druhé polovině druhého poločasu jsme celkem jasně soupeře rozstříleli, což nám přineslo důležité tři body"

AFK Milovice
Jakub Beneš: Smutnějšího a upřímného ohlasu se nám dostalo od kapitána Milovic Jakuba Beneše: "Jsme zářným příkladem toho, jak lze hrát opravdový, hezký fotbal a nezískávat body. Bohužel se prohlubuje naše krize pramenící v neproměňování šancí, kterých máme spoustu. Za tuto chybu je zodpovědný samozřejmě útok a tedy i já. Šlo o další z naší strany tristních utkání. Měli jsme v první půli rychle otevřít skóre a vyhrát ji 0:5, čemuž se realita ani zdaleka nepřiblížila, ačkoli jsme na to potřebnou převahu měli. Jinak jsme si radili dobře alespoň v obraně a v kombinaci. V závěru jsme si nechali dát tři velmi hloupé góly a odjeli bez bodu. Když to tak řeknu, o nic nám již nejde. Naše reálné šance na vysněný postup jsou pryč a sestup možný není. Musíme tedy nyní především doufat a pracovat na tom, aby se naše krize neprohloubila. Nejspíše by nám pomohl lepší útočník a trocha toho štěstí. Nesmíme ztrácet víru do dalších zápasů."



Sestavy



AFK Milovice
J. Havelka [-] - P. Křivánek [-] (66. M. Dlouhý [-] ) , M. Dzurko [-] , V. Tangl [-] , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-] , S. Vlačiha [-] , I. Plecitý [-] , O. Novotný [-]

ŽK: 27. V. Strejček , 77. J. Rychlík - 32. V. Tangl .
Hráči zápasu: V. Košvanec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlas Petr - KOHOUTEK Ladislav (N), BARAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.