3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice otočily zápas s Přerovem


Branky


0

Před počátkem jarní části sezóny se zdálo, že na hráče Přerova vyšel smutný los, neboť v prvních dvou utkáních měli čelit favoritům soutěže. S půlmistrem z Loučeně však uhráli remízu a dlouho vedli i v Milovicích. Ty se však ve druhé půli zvedly a obraly hosty o cenné body opbratem na 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí selhávali v zakončení

Prvních dvacet minut ukazovali dle očekávání svou herní dominanci domácí, kteří pečlivě kombinovali a soupeře jasně přehrávali. Ačkoli byli výrazně lepším mužstvem a vypracovávali si velké příležitosti, nedařilo se jim v zakončení a ani s těmi nejlepšími střeleckými pokusy neměl Aleš Galbavý větší potíže.
Nejnadějněji se jevila příležitost, v níž se ocitl kapitán Jakub Beneš, hlavou však zamířil mimo tři tyče. Krátce po této chybě platilo známé fotbalové nedáš - dostaneš a Jan Havelka musel lovit míč ze sítě po přesné ráně Tomáše Galbavého.
Z pohledu domácích šlo o hloupou branku, jelikož propadli ve středu pole a předpokládali, že soupeř přihrál do offsideu. Ten však nebyl odpískán a tak se na brankáře řítili rovnou tři hráči, s čímž si nemohl poradit.
Po dvaceti minutách hry se tak hosté dostali z ojedinělé šance do nečekaného vedení, o jehož zaslouženosti by se dalo polemizovat. Milovice se snažily o vyrovnání ze všech sil a zcela ovládly statistiky rohových kopů, které však byly odráženy obranou. V největší šanci se ocitl opět kapitán Beneš, který svou tutovku spálil. Ačkoli byl Přerov hodně na míči, šance na navýšení svého vedení si nevytvořil a tak se šlo o půli do kabin za stavu 0:1.

Kapitán Beneš se dvakrát trefil hlavou

Do druhého poločasu vstoupili přerovští lépe než do prvního a začínali si vytvářet slibné střelecké příležitosti. Domácí samozřejmě dávali do své snahy o otočení skóre vše, brzdila je však dobře organizovaná obrana, která je již nepouštěla do šancí. I tak srovnání nakonec přišlo a to hned ve 47. minutě po rohovém kopu, na který naskočil Jakub Beneš hlavou a konečně se prosadil.
Takřka identická šance přišla v 71. minutě, kdy se Beneš prosadil opět hlavou po centru z rohu. Následná hra nebyla příliš pohledná a Milovice spíše jen nakopávaly balón dopředu, zatímco soupeř otevřel obranu a snažil se o bodový zisk. Toho využil pět minut před koncem Kugler, opět hlavou po standardce. Na tento úder již nenašel Přerov odpověď a tak i přes své rychlé vedení prohrál na soupeřově hřišti 3:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: Dvougólový kapitán Milovic měl samozřejmě radost: "Utkání bylo napjaté. Zprvu jsme byli jasně lepší, ačkoli jsme si míče moc neužili, neproměňovali jsme však tutovky. Sám jsem měl dvě. Dostali jsme hloupý gól, protože jsme předpokládali odmávání offsideu. Ve druhé půli se nám střelecky dařilo lépe, dvakrát jsem se prosadil po rozích a skóre uzavřel Luděk Kugler, když už soupeř dávno otevřel obranu. V tomto utkání nás od hostů překvapila hlavně dobře organizovaná záloha, přesto jsme získali důležité tři body a jsme za ně rádi."




Sestavy


AFK Milovice
J. Havelka [-] - S. Vlačiha [-] , J. Krátký [-] , V. Tangl [-] (60. P. Müller [-] ) , L. Kugler [-] , J. Beneš [-] , F. Novák [-] , M. Dzurko [-] (46. M. Dlouhý [-] ) , B. Horváth [-] , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-]

Sokol Přerov n. Labem
A. Galbavý [-] - M. Čurda [-] (62. L. Skuhravý [-] ) , J. Kadeřávek [-] , F. Skuhravý [-] - T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] , R. Veselý [-] - J. Adamec [-] - M. Šenkýř [-] , T. Galbavý [-] (68. P. Veselý [-] ) , M. Forejt [-]

ŽK: 54. S. Vlačiha - 59. M. Forejt .
Hráči zápasu: J. Beneš , J. Krátký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FREUND Karel - KYLAR Petr (N), KODEŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.