4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovice nedaly Běrunicím šanci


Branky


3. V. Kunc , 55. R. Slavík , 66. D. Hora , 77. J. Hojsák
0

Tatran Rožďálovice patřil již od úvodních kol soutěže mezi týmy, které budou bojovat o čelo tabulky a to platí i nadále. Skvělým výkonem nedaly v patnáctém kole hostujícím Běrunicím sebemenší šanci na bodový zisk a porazily je rozdílem třídy 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožďálovické problémy s efektivitou

Rozdíl mezi mužstvy byl znát takřka od první minuty. Zatímco hosté neudrželi dlouho míč na kopačkách a nepřesnými přihrávkami o něj přicházeli, fotbalisté z Rožďálovic si vypracovávali slušné šance. Již ve třetí minutě se po rychlém protiútoku prosadil Vlastimil Kunc a otevřel skóre. Příležitostí k jeho navýšení byl opravdu přehršel a šlo dát minimálně čtyči branky. Přesto domácí zklamala efektivita a střely létaly mimo, nebo do rukavic Petra Pilaře. 
Hosté si žádnou tutovku nevytvořili a tak se do hry brankář Karel Hospodka takřka nedostal.
První půle skončila těsným vedením Rožďálovic 1:0, které mohlo být snadno mnohem vyšší, selhala však koncovka.

Rožďálovice svou smůlu prolomily a soupeře smetly

Po deseti minutách druhého poločasu, kdy pokračovala rožďálovická herní dominance, se prosadil po standardní situaci René Slavík a již takřka pojistil vítězství skvěle hrajícího týmu. I přesto se samozřejmě další branky vždy hodí a to i s ohledem do dalších zápasů. Běrunice ke své smůle obdržely další dvě.
V 66. minutě mohlo oko diváka zaplesat nad jasně nejhezčí akcí zápasu, která byla zakončena přesnou střelou Dominika Hory. Šlo o kombinaci tří hráčů na jeden dotek již z vlastní poloviny a za zmínku stála i samotná rána končící v síti. I branka ze 77. minuty připsaná Jakubu Hojsákovi padla po obdobném ťukesu a tak odcházeli diváci spokojeni nejen s výsledkem, ale také s předvedenou hrou.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Trenér vítězného mužstva měl důvod být spokojený: "Radost je velká, soupeře jsme jasně přehráli a skóre mohlo být mnohem vyšší. Jediné, co bych svým hráčům vytknul je právě efektivita."




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
K. Hospodka [-] - T. Nechánský [-] , D. Hora [-] , J. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] , R. Slavík [-] (80. R. Černý [-] ) , T. Ottomanský [-] , M. Najmon [-] (46. J. Najmon [-] ) , T. Pavel [-] , V. Kunc [-] , R. Vlček [-]

Sokol Běrunice
P. Pilař [-] , R. Ouzký [-] - O. Vaňura [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , M. Chrastný [-] , J. Podněcký [-] , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , P. Ouzký [-]

ŽK: 85. D. Hora - 26. M. Čížek .
Hráči zápasu: V. Kunc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - SUCHOMEL Jiří (N), ČERNÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.