P. Kukla 39.
1:1
(1:1)
12. M. Kafka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice uhrála remízu s Městcem


Branky


39. P. Kukla - 12. M. Kafka
0

V prvním jarním kole Městec zklamal své příznivce, když v 88. minutě vedl proti Všejanům 3:1 a nakonec uhrál pouhou remízu po hattricku Petra Boušky, který se stal za své důležité branky hráčem týdne. Remízový výsledek musel stačit také Kovanicím, které se o body podělily v Kostomlatech a tak se dal čekat vypjatý souboj, kdy se budou obě strany ze všech sil snažit o první výhru jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali vyrovnat z trestného kopu

Utkání bylo ovlivněno silným větrem. V prvním poločase po něm hrál Městec Králové a celkově měl více ze hry. Jeho hráči přesněji kombinovali a vypracovávali si příležitosti. První velká šance se jim naskytla ve 12. minutě, kdy dlouhý nakopnutý balón dopravil pravý útočník Marek Kafka k zadní tyči branyk Daniela Dvořáka.
Hosté nepolevili a snažili se navýšit své vedení, neproměňovali však šance a navíc čelili ve 39. minutě trestnému kopu. Z něj vyrovnával vysoký útočník Petr Kukla, na něhož chodily všechny dlouhé kovanické přihrávky. Kukla podával po celé utkání skvělý výkon také díky hlavičkám a průnikům, jimiž zaměstnával obranu soupeře.
Po první půli šli celky do šaten smírně za stavu 1:1.

Ve druhé půli gól nepadl

Ve druhé půi hráli po větru domácí a prospělo jim to. Vytvořili si tři velké šance, s nimiž si skvěle poradil brankář Fiala a vysloužil si potlesk. 
Tutovky se objevovali na obou stranách, více však hořela městecká obrana, která musela dokonce dvakrát vyhlavičkovat míč z brankové čáry po rohových kopech. Před domácími diváky se vytáhl i brankář daniel Dvořák dvěma dobrými zákroky a zápas tak skončil stejně jako první půle - 1:1.
V utkání nevalné úrovně se předvedli především brankáři a ani jeden z trenérů nepřekypoval nadšením z výkonu svých svěřenců.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Trenér a člen kovanického výboru nám řekl toto: " Ve druhé půli, kdy jsme hráli po větru, jsme měli více ze hry. Remíza byla zasloužená, ale při troše štěstí jsme mohli brát tři body. Soupeřova obrana musela dvakrát vyhlavičkovat míč z brankové čáry po překonání gólmana. Bod i tak bereme, hrajeme o záchranu a nejspíše je budeme muset sbírat po jednom, tento byl navíc proti silnému soupeři. Ze svých hráčů mohu pochválit útočníka Petra Kuklu."

Městec Králové
Milan Švábenský: Trenér hostí měl z výsledku menší radost: "Já spokojený rozhodně nejsem. Jeli jsme pro tři body a opět zaznamenali ztrátu, což by se po tak dobrém vstupu do zápasu stát nemělo. Po soupeřově vyrovnání jsme si v kabině řekli, že budeme hrát poctivě, běhat, bojovat a neřešit rozhodčího. Samozřejmě to tak nedopadlo, hádali jsme se se sudím a přistoupili na soupeřovu hru, jíž byly nakopávané balóny. Naši hráči byli nedisciplinovaní a jejich přístup je katastrofální. na druhou stranu jsem nikdy nikoho nechválil a dnes musím vyzdvihnout našeho brankáře, který chytil čtyři jasné góly. Jasný hráč zápasu."



Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kukla [-] , O. Kubina [-] , M. Bureš [-] (50. J. Kunc [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] (61. P. Suchý [-] ) , D. Trégl [-] (46. Z. Gajdoš [-] ) , M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] , T. Černý [-]

Městec Králové
M. Fiala [-] - M. Hradečný [-] , J. Blažek [-] , L. Hrbáček [-] , P. Novotný [-] (52. P. Štok [-] ) - R. Kafka [-] , M. Křovina [-] , R. Tyl [-] , L. Němec [-] - M. Kafka [-] , L. Krejčí [-]

ŽK: 90. T. Mataj - 62. M. Křovina .
Hráči zápasu: P. Kukla - M. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Voborník Josef - ŠTOLA Marek (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.