1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Loučeň na začátek jara nečekaně ztratila body remízou v Přerově


Branky


0

Kamkoli přijede v okresním přeboru Loučeň, obsazuje roli favorita. Na podzim okusila jedinou porážku a celou dobu si držela první příčku. Hned v prvním jarním zápase ji však překvapil tým ze druhé poloviny tabulky, Přerov, a obral vedoucí celek o očekávané vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Mareš poslal favorita do vedení

Úvod zápasu se odehrával v nečekaně chladném tempu plném nepřesností na obou stranách, kdy nebyly k vidění žádné brankové příležitosti. V ofenzivě nejúspěšnější tým okresu byl na Aleše galbavého dlouho krátký a více než sto diváků sledovalo poměrně nudné utkání bez branek.
Ačkoli si Loučeň nevytvářela zdaleka takový tlak, jaký se očekával, otevřel ve 35. minutě skóre jeden z nejlepších střelců soutěže Pavel Mareš. Domácí reklamovali domnělý ofsajd, o nějž se ovšem nejdenalo, jelikož se jeden z obránců zapomněl ve vápně a tak přestali hrát. Hostující záložník tuto chybu tvrdě potrestal a poslal celek ze zámeckého města do vedení.
Stav 0:1 vydržel až do konce první půle.

Brankář Bednář Loučeň podržel

Do druhé půle vstoupili o něco lépe přerovští fotbalisté, kteří cítili šanci na vyrovnání. Zvládali si vytvářet šance a v 54. minutě proměnil jednu z nich útočník Jiří Adamec, který nechal hostujícího stopera Jiřího Hollera chytře prodloužit centr za sebe, přetlačil ho a chytrou akci dokončil nekompromisní střelou na zadní tyč. Na tuto střelu sice brankář Petr Bednář nestačil, podržel však Loučeň skvělým zákrokem proti samostatnému úniku pět minut před koncem zápasu.
Loučeň tak na úvod jara nečekaně ztratil a z Přerova si veze jediný bod, za který může být ještě ráda. První místo si sice Loučeň udržela, přišla však o dvoubodový náskok na  Kostelní Lhotu, která porazila páté Rožďálovice 2:0 a má tak po 14 kolech také 34 bodů. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Přerov n. Labem
Jan Kolenský: Zápas nám za Přerov okomentoval hráč Jan Kolenský: "Gól, který jsme dostali byl naprosto zbytečný, druhý naopak od Adamce chytrý. Hráli jsme proti nejlepšímu týmu v okresu, na podzim jsme u něj prohráli 6:0 a tak jsem za remízu rád, zasloužili jsme si ji."

FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér hostí tak nadšený samozřejmě nebyl: "Nepředvedli jsme ani průměr. Na soupeře jsme netlačili a nevytvářeli si šance, můžeme být ještě rádi za neprohru, kterou nám zachránil brankář Bednář. Chyběla nám bojovnost a důraz, v dalších zápasech to horší být nemůže. Kluci mě zklamali, vyzdvihnout mohu jen středního záložníka Holuba."



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
A. Galbavý [-] - M. Čurda [-] , J. Kadeřávek [-] , F. Skuhravý [-] - T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (89. L. Skuhravý [-] ) , R. Veselý [-] - J. Adamec [-] - T. Galbavý [-] (81. M. Valenta [-] ) , M. Forejt [-] , A. Neuhausel [-]

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] (46. M. Vrabec [-] ) , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , J. Holler [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] (89. P. Vlasák [-] ) , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] (63. M. Špalda [-] ) , J. Bašus [-] (63. F. Bašus [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kubera Milan - NEUHAUSEL Zdeněk (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.